Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogos, hogy így érzek?

Jogos, hogy így érzek?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit irjak, mert annyira le vagyok törve. Huszonhárom éves vagyok és mozgássérült. Sok műtétem volt, háromszor álltam fel a tolószékből szenvedtem azért, hogy 300 metert menjek bottal. Az apám kitagadott az anyám pedig vert, meg ordibált velem állandóan. Most történt karácsonykor az, hogy elmondtam anyámnak a véleményemet (mert szerinte jobb, hogy o az apam ne várjak tőle semmit). A vége az lett, hogy kirakott engem, hogy jöjjek sl nevelőapámmal kamionozni. Hatodik napja nem fürödtem, nem tudok lejönni a kamionról a görcsök miatt. Szóba került most az, hogy vesz nekem ki egy szobát tusoloval 40 ezerért erre a drága nővérem beleszólt, hogy akkor az anyánkat kell kitenni a saját házából utána meg irt nekem, hogy rá ne számitsak es keresni kell egy bentlakásos intézetet. Őszíntén szólva nem lepődtem meg tudom jol, hogy a családom emberileg egy nagy nulla. Van egy bátyám is ő is le se szr mert én lettem nagydarab (106) kg, de tettem is érte! Egyszerűen nem értem, hogy hol van ma Magyarországon a magyar emberekből az összetartás? Tényleg ez a jövő? Van barátnőm szerencsére ő 25 éves és szeretem őt. Viszont a fent emltett dolgok lelkileg kicsináltak.Nem vagyok rossz ember vannak hibáim. De úgy érzem ezr a helyzetet nem érdemeltem meg. Nem azért irtam le ezr, hogy siránkozzak fávol áll ez tőlem. Csak jól esik beszélni erről.
2023. jan. 4. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

🤔 Értem. Tehát mikor felhívom a figyelmed, hogy zagyva fos amit leírtál, sok helyen nem értelmes, akkor be vagy gyógyszerezve..

Ha javaslom írd le mikor nem vagy beállva a gyógyszertől, akkor hirtelen megy a fogalmazás, és kikéred magadnak.

Értem, értem. 🤷‍♀️ Menthetetlen vagy. Kezdem érteni az ok, okozatot.

Édesanyám 16 évesen egy nagyon nagyon komoly motorbalesetet szenvedett.

Szinte a gerince az egyetlen ami nem tört. A bal lábszára felén nem maradt hús. Ha nincs az akkori katona orvos, amputálták volna a lábát. Ez miatt a bal lába ma már több mint 5 cm rövidebb. A medencéje, a méhe több helyen sérült, eltört a válla, mindenhol csavarok tartották, bőrátültetések stb stb. Nagyon nagyon hosszú ideig volt kórházban.

Az orvos azt mondta soha nem lehet gyermeke, még is 2 évvel a baleset után megszülte nővéremet, majd engem.

Édesanyám végig dolgozta az egész életét kemény fizikai munkával, annak ellenére, hogy rokkant, és leszázalékolt 20 éves kora óta. Mert nem adta fel soha, és nem sajnáltatta magát. Nem másokra apellált.

Én magam is rengeteg fizikai fájdalmon vagyok túl, több műtéten, baleseten, bélgyulladásos vagyok, ami pokoli fájdalommal jár. Nagyvalószínűséggel sztomazsákom lesz egyszer.

🤷‍♀️

Még sem fulladok bele a önsajnálkozásba, hanem megyek előre.

Abból építkezem ami van.

Ne hidd azt, hogy rajtad kívűl másnak nem volt rossz gyermekkora, nincsenek fájdalmai, nem élt meg nálad is rosszabb dolgokat.

Az önsajnálattal nem mész előrébb.

Van ismerősöm aki nyitott hátgerinccel született, világéletében tolószékes volt. Sorban dönti meg az álmait, versenytáncolt, úszni tanul, dolgozik mert tesz érte.

2023. jan. 4. 21:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Mert en megfulladok az onsajnalatban? Ugyan mar.. Mindenkinek vannak szar napjai neked is nekem is. A kerdes ota mar megnyugodtam. Leszarom a "csaladomat". Ne hidd azt, hogy en azt hiszem masnak nem lehet gondja. Az ok okozat es akozott, hogy a csaladom ilyen velem arrol nem en tehetek. Ok ilyenek. Enis teszek azert, hogy egy nap eljussak a para eroemelo versenyre es hogy ujsagiro legyek, mert tudok fogalmazni. Ha ideges vagyok es beszedem a gyogyszeremet az a ketto nem jo kombinacio.
2023. jan. 4. 21:43
 13/13 anonim ***** válasza:
De akkor tegyél ellene, ileltve hogy jobb elgyen.
2023. jan. 4. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!