Nem akarom ezek után a vőlegényem nagyszüleit az esküvőnkön látni. Jogos, hogy így érzek?
A vőlegényem a nagyszüleivel csak ilyen tessék-lássék viszonyban van. Ünnepekkor találkozás és kész.
4 hónapja kérte meg a kezem, szeptember végén lesz az esküvőnk.
2 hete a tudomására jutott, anyósom igazából elszólta magát (az ő szülei), hogy nagyon kiakadtak az esküvőnk és az eljegyzés hallatán.
Tudni kell, roma származású vagyok, ők nagyon rasszisták, utálják a cigányokat.
Anyósomnak azt mondták, hogy miért nem állítja le a vőlegényem, hogy tönkre teszi az életet ha engem feleségül vesz, ráadásul még gyereket is csinál nekem.
Persze ezt a szemembe soha nem mondanák meg sőt a vőlegényemnek se, csak így a hátunk mögött.
Ezek után én nem szeretném ha ott lennének.
Jól meglesztek!
Anyós kavarja a szart, te már most szétválasztod a családot.... biztos nagyon fognak szeretni!
Szerintem még akkor sem mennek el az esküvőtökre, ha szépen meghívnátok őket.
Ha Te rendes roma lány vagy, akkor ezt ne szégyelld. Arra ügyelj a jövőben, nehogy a rokonságod lármázva, csinnadrattázva mulatozzon nálatok.
Remélem, nem veszed úgy, hogy lenézem a rokonaidat, mert hidd el, hogy nem, de értesültem ilyen-olyan helyzetekről.
Sok boldogságot kívánok!
Igazán ő sem szeretné őket ott tudni, ha így állnak ehhez.
De rám bízta ezt a döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!