Nem akarom ezek után a vőlegényem nagyszüleit az esküvőnkön látni. Jogos, hogy így érzek?
A vőlegényem a nagyszüleivel csak ilyen tessék-lássék viszonyban van. Ünnepekkor találkozás és kész.
4 hónapja kérte meg a kezem, szeptember végén lesz az esküvőnk.
2 hete a tudomására jutott, anyósom igazából elszólta magát (az ő szülei), hogy nagyon kiakadtak az esküvőnk és az eljegyzés hallatán.
Tudni kell, roma származású vagyok, ők nagyon rasszisták, utálják a cigányokat.
Anyósomnak azt mondták, hogy miért nem állítja le a vőlegényem, hogy tönkre teszi az életet ha engem feleségül vesz, ráadásul még gyereket is csinál nekem.
Persze ezt a szemembe soha nem mondanák meg sőt a vőlegényemnek se, csak így a hátunk mögött.
Ezek után én nem szeretném ha ott lennének.
Tudnám, hogy hányadán állok velük.
Nem szeretem ha valaki a szemembe mosolyog a hátam mögött pedig elhord mindennek, mikor igazából nem is ismer. 3 alkalommal találkoztunk az 5 év alatt.
Ne az anyós pletykálkodása legyen a döntő érv.
A ti esküvőtők lesz, azt hívtok meg akit te és a vőlegényed akar. Ne egy pletyka vagy valaki unszolására döntsetek. Ha nem akarod ott látni nagyiékat, ne hívd meg őket..ennyi
Kedves Kérdező!
Az fogalmazásod stílusából és a helyesírásodból arra következtetek, hogy sokkal különb vagy, mint azok, akikről a 9. válaszoló írt.
Ne frusztáld magad. Ha a nagyszülők látni fogják, hogy nem vagy olyan, mint amilyennek ők elképzelnek Téged és fajtádat, akkor idővel még meg is kedvelhetnek.
Ha illetlen megjegyzést hallasz tőlük, ne vágj vissza, engedd el a füled mellett és tetteiddel mutasd meg, hogy milyen vagy valójában.
Légy büszke arra, hogy olyan fajtából származol, mint (a teljesség felsorolása nélkül) Mága Zoltán, Lakatos Sándor és Járóka Sándor zenészek, Járóka Lívia EP-képviselő (egyedüli roma az EP-ben), Jákó Vera, Bankó Margit énekesek stb.
'Fajtád' szeretem ezt a szót.
Mi van mögötte? Mint 'magyar' kérdem, bár a vérszerződésnél nem állt ott a nagyapám , meg szerintem a tiétek sem, szóval óvatosan a magyarság meg a cigányság szóval.
Hívd meg őket, az jobban fog fájni nekik, hogy meghívást kaptak a roma lánytól, mert volt benne ennyi ennek ellenére.
De azért egy alkalmas pillanatban köszönd meg a feléd intézett jóságukat :)
Más kérdés hogy a roma lány és a magyar fiú esküvőjére elmennek-e?
Ez lesz a sorsdöntő inkább szerintem, onnan tudhatod majd, hogy hányadán állnak.
Győződj meg róla, hogy úgy volt-e a dumálás ahogy hallottad.
"Ha te más képet akarsz magadról, akkor viselkedj kulturált ember módjára"
Letámadsz egy idegen embert, egy anonim oldalon, ahol semmit nem tudsz róla, azt sem tudod ki ő, annyi az információd, hogy roma. És csak emiatt kiosztod, hogy ilyen, meg olyan, meg még amilyennek te elképzeled.. Így hiába akar bárki is bármilyen képet magáról...
A "viselkedj kulturált ember módjára" pedig itt pont nem a kérdezőt érinti, inkább neked kellene viselkedned.
Nem értem ezt a "fajtád" szót....
Meg a csaladja ne legyen ott??!!
Minek kellene bizonyitania?
Kerdezem ez egy magyar csaladba mindenki normális, nincs veszekedes, lopas meg hasonló??
Tudom, hogy sok cigany milyen es hogyan viselkedik, de mar ez tényleg túlzás, hogy a magyar Fajtájú emberek annyira tökéletesek, mig a ciganyok között csak bűnözők vannak..
Nekem egy viszonylag nagy csaladom van... Mind dolgozik vagy tanul pl. Fodrász, műkörmös, autószerelo, szállítmányozó ügyintéző vagy építő munkás, klíma szerelő stb. Tudjátok mi a baj Magyarországon, hogy annyira altalanositanak a ciganyokkal kapcsolatban, hogy a normális, kulturált cigányok elhagyjak az országot es ezek a csöves, alpári stílusú es viselkedésűek maradnak :(
Nekem Magyarország a HAZÁM, nagyon hiányzik, már 3 éve nem voltam otthon...
Kérdező viselkedj normálisan, nem kell bizonyítani, de ne is menj le az ő szintükre!!
Gratulálok és mindig lesz büszke a szarmazasodra!
Már hiányérzetem volt, hogy pár napja nem volt kamu cigányozós kérdés... :-D
2-es, kérhetek én is a popcornból? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!