Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Dolgoznátok együtt ilyen...

Dolgoznátok együtt ilyen helyzetben rokonnal?

Figyelt kérdés

Adódott számomra egy szuper munkahely. Elfogadják végre a képesítésem, plusz jutalékot kapok a nyelvtudásért. És végre olyan munkakört csinálhatok, melyet szeretek.

Viszont.

Egy nagy problémám van. Együtt kellene dolgoznom a nárcisztikus sógornőmmel, akinek a úgymond felettese lennék. Több éve nem vagyunk beszélő viszonyban, csak családi eseménykor találkozunk. Régen sok vitánk volt (a valóstól a kitalálton át a megjátszottig ... ), mivel nem tudta elfogadni, hogy a bátyja engem választott és ő velem szeretné élni az életét és neki nincs ebbe beleszólási joga.

Komolyan elgondolkodtam azon, hogy elfogadjam-e az ajánlatot vagy ne. Sajnos ismerem már az alattomos húzásait, és valószínűleg a munkahelyen is alám tenne és uszítaná ellenem a munkatársakat. Igaz, még ő sincs régóta ott a munkahelyen, de előnyben van velem szemben.

Nagyon gondolkozom rajta, hogy elfogadjam-e vagy hogy kezeljem, amennyiben elvállalom. Karácsonyi ebéd is elég volt vele, már akkor is frászt kaptam a nagyzolástól és az állandó magyarázásától...

2022. dec. 29. 00:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
ha olyan a személyisége, ahogy leírod, akkor felesleges parázni, valszeg úgysem adnak a szavára. sőt, én az ilyennel, ha valakit szid, még direkt jóban is lennék, mert feltételezném, hogy értelmesebb.
2022. dec. 31. 13:41
 12/12 anonim válasza:
100%
Mi lett a döntés? Egyébként szerintem azt érdemes átgondolni ilyen helyzetben, hogy mi az esélye annak, hogy egy másik ilyen munkahelyet találsz. Ha kevés, akkor elfogadnám, még mindig el tudod őt küldeni, vagy Te magad eljössz, ha nem működik köztetek a kollegalitás. Ilyenkor egyébként kényszerből az emberek képesek arra, hogy átlépjék a kisstílű problémázást és közeledjenek emberileg egymáshoz. Persze el is mélyítheti a rossz éerzéseket, ekkor kell lépni.
2023. aug. 17. 09:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!