Miért hazudik jelentéktelen dolgokban is az unokatestvérem? Joggal gondolom, hogy akkor mással is ezt csinálja?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak nekem szól? Egy hazudós ember mindenkinek hazudik?2022. dec. 14. 18:14
1/19 anonim válasza:
Mindenkinek. Mindegy mivel, csak magára akarja irányítani a figyelmet.
2/19 anonim válasza:
Gondolom szülei nem nevelték, ez eltt belőle. Max vigyázz vele ha tudod ilyen.
3/19 anonim válasza:
Van ilyen a baráti körben. Sajnos mindenkinek hazudik és teljesen apró cseprő dolgokban, ráadásul sok évbe telt mire erre rájöttünk.
Kisebbségi komplexus nála tuti játszik, a többit még nem fejtettük meg.
4/19 anonim válasza:
"Mindegy mivel, csak magára akarja irányítani a figyelmet." Vagy éppen el magáról: volt ilyen baráti körben, később derült ki hogy évekig bántalmazták. Könnyebb volt neki hazudni mint szembenézni a valósággal..
5/19 anonim válasza:
4, ez itt szerintem más. Ő mindenben, jelentéktelen dolgokban is hazudik, ezzel pont középpontba akar kerülni. (1)
6/19 anonim válasza:
Akiről én beszélek, az is hazudott apró, tök érdektelen dolgokban. Csóró szerintem már nem is tudott igazat mondani.. A mai napig pszichiátriára jár.
7/19 anonim válasza:
Undorító, szerintem szard le és ne is keresd a társaságát.
8/19 anonim válasza:
Van ilyen rokonom nekem is. Szeret jól hangzó történeteket kerekíteni, amiknek köze nincs a valósághoz. Kényszeresen igyekszik a másik ember figyelmét magára irányítani és fenntartani. Kicsit olyan, mint egy gyerek. Folyton kérdez, ha nem tud értelmes kérdést feltenni, akkor kérdez hülyeséget. Iszonyúan fárasztó. Tetten érhető a rejtegetett bizonytalanság és a görcsös kapaszkodás a másiba. Csak ezzel pont azt éri el, hogy mindenki távolodik tőle, mert nagyon sok.
9/19 anonim válasza:
8 vagyok, folyt. Beszélgetni vele nagyon fárasztó, mert mindig felül akár kerekedni, ő akar mindig a legjobban értesült lenni és megmondani a tutit még akkor is, ha lövése nincs a témához.
10/19 anonim válasza:
Pszichopata. Mindenkivel ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!