Anyám folyton hisztizik, általában majdhogynem jelentéktelen dolgok miatt. Hogyan viseljem el?
Szóval...
Anyám képes minden hülyeségen szinte azonnal felkapni a vizet. Ha valamibe belevágok(pl. rendszeres edzés) akkor mindig a fejemhez vágja/vágta hogy "úgyse csinálod végig" erre pedig már többször is rácáfoltam. Teljesen más a világképünk, és ez is okozott már kellemetlenségeket.
Nemrég például azért rágott be rám mert egy autó platóján utazott egy ember, és ő ezt levideózta, és azt hitte hogy majd jól kibeszéljük meg röhögünk rajta, de az igazat megvallva engem nem izgat az ilyesmi. Egyetértettem vele hogy ez szabályellenes, de semmi vicceset nem találtam benne. Erre a fejemhez vágta hogy nincs igazam, ez nagyon vicces, majd felemelte a hangját és nekiállt majdhogynem ordibálni. (vendégek is voltak nálunk szóval még kínos is a helyzet...) fejemhez vágta hogy takarodjak. Azóta egyébként próbál odaszúrkálni a hülyeségeivel, például hangosan nézi a tévét amikor pihennék, meg ehhez hasonlók. Nevelőapummal is szokott tényleg szebb és jobb szó híján kreténkedni.
Nem bírja elfogadni ha valaki nem az ő álláspontján van, ilyenkor pedig a fentebb leírtakat kezdi el csinálni, majd pár nap/hét után nagy nehezen lenyugszik.
Ezek mennek már évek óta, de nagyon kezd elegem lenni.
17 éves vagyok.
Mondta már párszor hogy tiplizzek apámhoz, de annyi a probléma hogy alkoholista. Ezért is váltak el anno. De erősen gondolkozom a dolgon már egy ideje.
Koleszba nem szívesen megyek, de ezen is agyalok már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!