Ez pofátlan lenne?

Figyelt kérdés

Történt egykét olyan dolog gyerekkoromban, ami miatt nem vagyunk annyira jóban anyámmal, persze beszélünk, de ünnepekkor mindig kitalálom, hogy tanulnom kell a vizsgákra vagy dolgozom és ezért nem tudok hazamenni. Leírom a valódi okát, csak amiatt, hogy árnyaltabban lássátok a helyzetet: anyám akkori párja szexuálisan zaklatott, és ez olyan sebeket hagyott bennem, hogy képtelen vagyok abba a lakásba menni, különben PTSD rohamom lesz. Erről a titokról nem tud senki, de a rokonok furcsálják, hogy miért nem megyek soha haza. Anyámat is bántja a dolog, hogy már évek óta nem karácsonyoztunk együtt, ezért azt találtam ki, hogy írok a nagynénimnek, akikkel jóban vagyunk, hogy nem hívna-e meg minket hozzájuk, tudna-e minket fogadni egy napra. Anyum rendszeresen ott van a nagynénimnél, annyi a probléma, hogy mi nem nagyon beszélünk, ezért olyan furán jönne ki az, ha megkérném őt erre. Neki is megvan a saját családja, bár hívnak rokonokat szentestére, de akkor is egy kicsit pofátlannak érezném, hogy még minket is hívjon meg. Jobb ötletem sajna nincs.

Mit gondoltok?

2022. dec. 9. 18:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%

Igen, az lenne.

Te hol élsz? Miert nem hívod te magadhoz anyádat?

2022. dec. 9. 18:20
 2/30 anonim ***** válasza:
94%
Ne hívasd meg magad, inkább Te hívd meg az édesanyádat magadhoz, magatokhoz!
2022. dec. 9. 18:22
 3/30 anonim ***** válasza:
86%
Anyád tudja, hogy mi történt?
2022. dec. 9. 18:23
 4/30 A kérdező kommentje:
Magamhoz sajna nem tudom :(
2022. dec. 9. 18:26
 5/30 A kérdező kommentje:
3: tudja és sajnálja, ezért sem erőszakoskodik, hogy menjek haza.
2022. dec. 9. 18:27
 6/30 A kérdező kommentje:
Kolis vagyok amúgy.
2022. dec. 9. 18:28
 7/30 anonim ***** válasza:
98%
Az ünnepeket hol töltöd?
2022. dec. 9. 18:30
 8/30 A kérdező kommentje:
A koliban.
2022. dec. 9. 18:31
 9/30 anonim ***** válasza:
98%
Szólj anyukádnak, hogy szervezze meg.
2022. dec. 9. 18:31
 10/30 A kérdező kommentje:
Még régebben mondtam neki, hogy találjunk ki vmit, de azt a választ kaptam, hogy túl kellene már lépni a régi sérelmeken és hazajönni. Ne hisztizzek ennyit.
2022. dec. 9. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!