Ez pofátlan lenne?
Történt egykét olyan dolog gyerekkoromban, ami miatt nem vagyunk annyira jóban anyámmal, persze beszélünk, de ünnepekkor mindig kitalálom, hogy tanulnom kell a vizsgákra vagy dolgozom és ezért nem tudok hazamenni. Leírom a valódi okát, csak amiatt, hogy árnyaltabban lássátok a helyzetet: anyám akkori párja szexuálisan zaklatott, és ez olyan sebeket hagyott bennem, hogy képtelen vagyok abba a lakásba menni, különben PTSD rohamom lesz. Erről a titokról nem tud senki, de a rokonok furcsálják, hogy miért nem megyek soha haza. Anyámat is bántja a dolog, hogy már évek óta nem karácsonyoztunk együtt, ezért azt találtam ki, hogy írok a nagynénimnek, akikkel jóban vagyunk, hogy nem hívna-e meg minket hozzájuk, tudna-e minket fogadni egy napra. Anyum rendszeresen ott van a nagynénimnél, annyi a probléma, hogy mi nem nagyon beszélünk, ezért olyan furán jönne ki az, ha megkérném őt erre. Neki is megvan a saját családja, bár hívnak rokonokat szentestére, de akkor is egy kicsit pofátlannak érezném, hogy még minket is hívjon meg. Jobb ötletem sajna nincs.
Mit gondoltok?
Igen, az lenne.
Te hol élsz? Miert nem hívod te magadhoz anyádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!