Egy energia vámpír családtaggal hogy közöljem, hogy kicsit nagyobb távolságot szeretnék tőle?
A párod miért nem képes ignorálni?
Mertha engem hívogatna a barátom egyik nem túl kellemes rokona, és rossz passzban kapna el, vissza is küldeném a jó édes... oda.
Én hasonló cipőben járok a menyem egyik közeli hozzátartozójával.
Ezt a "rokont" amúgy gond nélkül lerendeztem volna már, de nem akarom a menyemet megbántani, akit nagyon szeretek.
Nálunk a sima "Nem" vagy a "Csak" nem működik, indokolni kell.
Ezért egyetértek a 19-es hozzászólóval és mindig kénytelen vagyok kitalálni valamit, hogy miért nem jelenek meg valamilyen családi összejövetelen.
Bár utálom az ilyesmit, de ez kegyes hazugság a jó cél érdekében, hogy megkíméljek minden jelenlevőt az esetleges kiborulásomtól és beolvasásomtól. Mert az lenne a vége, tudom!
Nincs mese Kérdező, vagy felvállalod a konfrontálódást, vagy diplomatikusan hazudozol. Más utak nincsenek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!