Egy energia vámpír családtaggal hogy közöljem, hogy kicsit nagyobb távolságot szeretnék tőle?
Most a párod töketlen, vagy Ti nem tudjátok megbeszélni egymással, mit akartok?
Én értem, hogy van egy genyó rokon, de ehhez hasonló kihívások, amikor egymásért kiálltok, amikor együtt kellene döntenetek, tucatnyi lesz még az életetek során, ha hosszú távon terveztek.
"Utolsó, nem igazán érted a kérdést azt hiszem."
. Az volt a kérdés, mennyire egyszerű nemet mondani.
Jó, most nem adsz nekem 1 milliót. Ha minden nap kérek tőled, idővel adni fogsz? Remélhetőleg nem.
"Én azt szeretném, hogy hagyjon minket"
. Erre neked nincs hatásod, mondj le arról, hogy az ő cselekedeteit, gondolatait akard befolyásolni. Arra koncetrálj, amire van befolyásod: hogy nemet tudsz mondani, ha akarsz.
"Szövegértés? Megy?"
. Te nem tudsz a sorok között olvasni...
A leírásból az ex sógornőmre ismertem. Nem is gondoltam, hogy emiatt nem bírunk megmaradni mellette. Olyan volt, hogy történt valami rossz a párommal, emiatt el kellett tolni egy nem túl nagy szám programot 1 2 órával, a nő együttérzés helyett kiverte a hisztit, velünk csak undok volt, nem is értettük mi a baja. Később sem lett 100%ban tiszta, csak annyi, hogy az a baja, hogy miattunk később kellett indulni. Holott mondtuk az elején, hogy ha ez probléma menjenek nyugodtan nélkülünk.
Eléggé megromlott a kapcsolatunk vele rövid idő alatt, szó szerint utáltunk már bárhol találkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!