Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Adnátok ezek után kölcsön?

Adnátok ezek után kölcsön?

Figyelt kérdés

Pénzt adtam anyámnak, öcsémnek. Kb. másfél millió forintnál járunk.

Törleszteni nem törlesztik, de minden hülyeségre (pl. cigi) mindig van pénz.

Most elég rossz időszak jön, biztos megint elfogy ám anyagilag.

Ti adnátok kölcsön ezek után?

2022. nov. 24. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs érzelmi tartalékod nemet mondani, ami azt jelenti anyád nevelése sajnos félresiklott. Ez a valóság. Le is írod. Bűntudatot kelt. Egészséges családmodellben ilyen nincs.

Ha felismered, akarsz tenni, akkor van megoldás.

2022. nov. 25. 05:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

ők meg például nem tudják fizetni az albérletet.

És ennek mi köze hozzád? Két keresőképes ember, és ahogy írtad, hülyeségekre mindig van pénz. Tanuljanak meg abból gazdálkodni, ami van, és addig nyújtózkodni, amíg a takaró ér! Épp ideje lenne eszerint élni, és nem másra apellálva. Ha választani kell, hogy eszik vagy cigizik, akkor találjon olcsóbb pótcselekvést, mert ők bizony nem engedhetik meg maguknak, hogy dohányozzanak!

2022. nov. 25. 06:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Adtam, mert megszorultak - csak hülyére vesznek, ennyi a nagy helyzet, te meg hagyod.

Tőlem is kunyeráltak, aztán a második nagyobb összeg után megmondtam, hogy bocs, nincs több.

Nem érdekel, nem kell elkölteni cigire, meg minden szirszaarra a pénzt, hanem be is lehet osztani.

Megsértődtek, én vagyok a szmét, etc. etc., zsarolás, hogy éhen halnak (érdekes, bagóra mindig van)... hol érdekel?

Sehol.

Nem vagyok bank, főleg, mivel amikor nekem kellett volna segítség, le se...

2022. nov. 25. 09:25
 14/15 kovpet ***** válasza:
100%

"Édesanyám felnevelt."

Igen, de ezt ő akarta így és nem te. Ezt vállalta, ezért is hívják gyerekvállalásnak. Ez nem valami kegy, ez a természet rendje.

2022. nov. 25. 12:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adnék.
2022. nov. 28. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!