Ti a rokonoknak kamatra adnátok kölcsön pénzt vagy kamat nélkül?
Figyelt kérdés
A kérdés szerintem magáért beszél. Ha kamattal adnátok mekkorával?2013. nov. 4. 13:34
2/23 anonim válasza:
Kamatra!!! Most komoly?
Talán uzsorás vagy vagy mi?
Persze hogy kamat nélkül.............
4/23 anonim válasza:
#1-nek üzenem, hogy nem csak uzsoramakat van!
Ha nagyobb összegről van szó, és hosszú távról (min. 9-12 hónap), akkor nyugodtan számold rá az inflációt, mint kamat.
Ezzel te nem nyersz semmit, de legalább a pénzed sem ér kevesebbet. Ha nem számolod rá az inflációt, akkor még te veszítesz azzal, hogy segítesz.
6/23 anonim válasza:
Max. ajándékba adnék pénzt, kölcsön nem. Abból csak a baj van.
7/23 anonim válasza:
5% ha hosszú távra és nagyobb mennyiségű pénzt, de ezt ügyvéddel és rendes szerződéssel. Ha nem kér sokat és gyorsan megadja akkor nem kérnék kamatot.
8/23 anonim válasza:
kamat nálkül, de ha többről van szó akkor csap papírral adnék
9/23 anonim válasza:
Azt hittem csak a sógorom ilyen, hogy az egyik ismerõsének kamattal adott kölcsönpénzt, nekem eszembe sem jutott volna ilyesmi.
10/23 anonim válasza:
Ha a rokon korrekt akar lenni, ő maga ajánl fel legalább annyi kamatot, amennyi az infláció, vagy amennyit a pénz bankszámlán kamatozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!