Ti mit tennétek ha kölcsön adnátok az egyik kocsitokat a családtagodnak, és 2 hét múlva motorhibásan hozná vissza?! Mindent letagadnak.
Ti mit szólnátok ha kölcsön adnátok a kocsitokat a családtagnak és 2 hét múlva motorhibásan kapnád vissza?!
Az még nem elég hogy tönkretették az egyik kocsikat, (Mert 2 kocsink,van ezért tudtuk kölcsön adni!)
Ha még nem lenne elég hogy az autó "hengerfejes" motorhibás lett, mindent letagadnak. Nem mondják el mit tettek a kocsival továbbá a véletlenre próbálják rákenni, hogy ez a véletlen műve pont ott romlott el. Továbbá a márka is rossz szerintük. Teljes közöny mint ha mi sem történt volna úgy viselkednek! Kb.: 1 millió forint kár keletkezett ha most megy a "kukába" az autó miattuk. Ti ezt hogyan reagálnátok le? Mit tennél ha ilyen helyzetbe kerülnél?!
Válaszokat előre is köszönöm!
Szegény autó :( Egy életre megtanultátok a leckét, bár nem értem miért adtátok oda ha a másikat is tönkretette (ha jól értem)
A karcolásokra van bizonyíték, ez nagyon jó, én mindenképp ezen a vonalon indulnék el.
A többi attól függ, hogy milyen családtag, milyen volt az eddigi viszonyunk, vannak e olyan közös rokonok akiknek van tekitélyük, akkor talán megeredne a nyelvük egy kis beszélgetéstől...
Ezután már csak addig állnék szóba velük, míg ki nem fizetik a kárt, aztán felőlem a fejükre is állhatnak, a büdös életbe nem segítenék nekik.
Van a neten ingyenes jogsegély, lehet hívni és emailt írni is, jogászok válaszolnak de sajnos nem tudok fejből weblapcímet adni, ha rákeresel biztos megtalálod. Én mindenképp rákérdeznék hogy lehet e tenni valamit és ha igen mit ebben a helyzetben, ez nem kerül semmibe és nem kell érte sehová menni.
Sok szerencsét, a legjobbakat kívánom, mindenképp írd meg mi lett.
Ezért nem szabad kocsit, motort kölcsönadni senkinek! Ha valami történt a kocsival, akkor az ő kötelességük eléd állni és bevallani, de az hogy hallgatnak róla, valóban gyanús és szánalmas is!
Befenyíteném őket a rendőrséggel, hogy ha nem mondják el azonnal, mi történt, akkor majd ők kiderítik!
És a biztonság kedvéért be is mennék érdeklődni, mik a lehetőségeim!
Sok mindent nem tudsz tenni mert hogy bizonyitod be hogy kolcsonadtad az autot es elotte nem volt semmi baja.
Legkozelebb ne adj kolcson autot, foleg ne 2 hetre.
En sosem adtam kolcson autot, esetleg 1 napra es enis csak egyszer kertem kolcson unokatestverem autojat mikor az enyemet pont eladtam de kellett egy hosszabb utra auto es aznap vissza is vittem.
Őszintén? Semmit sem tudsz tenni. Ha a rokonaid ilyen gerinctelen férgek, max. többé nem álltok szóba vele.
Ettől a károd nem térül meg, de ez a legtöbb, amit HIVATALOSAN tehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!