Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek? Tehetetlen vagyok

Mit tegyek? Tehetetlen vagyok

Figyelt kérdés
Anyámék nem támogatják azt hogy edzeni járok pedig 18 éves vagyok és szerettem volna fehérjét rendelni de veszekedtek velem hogy nekem ilyen nem kell én ettől úgyse fogok fejlődni és hogy ez felesleges számomra. Viszont saját keresetem nincs és nem tudom ezeket állni magamnak.
2022. nov. 20. 17:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%

"nem tudok elmenni dolgozni okoska"

Ha vadidegenen ismeretlenekkel így beszélsz, pedig éppen a segítségük kellene, képzelem, milyen stílus jut a szüleidnek.

2022. nov. 20. 19:09
 12/31 anonim ***** válasza:
60%

Kapott választ. Ha nem kap zsebpénz, ha sehogy máshogy nem tudja összekuporgatni, akkor menjen el dolgozni.

"Lány vagyok és érettségizni fogok nem tudok elmenni dolgozni okoska"

Ezt meg úgy írja a kérdező, mintha lehetetlen lenne heti néhány órára elmennie valahova dolgozni. Nem kell a földeket kapálnia, se egyedül eltartani a családot és a 15 testvérét, de az nonszensz, hogy úgy csinál, mintha a világ leglehetetlenebb dolga lenne. Akár takarítani is elmehetne, ismerősöknél kérdezni, az ő köreikben van-e, akinek kell. Ismerősöm felnőttként, egyedülálló anyaként dolgozott és tanult egy pici baba mellett, és eljárt takarítani. Nem volt sok segítsége. Néhány éve lett meg 54 évesen a harmadik diplomája. A kérdező simán összehozhatná a neki szükséges összeget, zsonglőrnek sem kellene állnia hozzá.

2022. nov. 20. 19:12
 13/31 A kérdező kommentje:
Talán mert nekem az edzés meg a tanulás a legfontosabb lehet másnak nem ezért ment el a mekibe dolgozni
2022. nov. 20. 19:16
 14/31 A kérdező kommentje:
#11 mert aki azt írta nekem kulturált volt nem? Olvasd vissza
2022. nov. 20. 19:17
 15/31 anonim ***** válasza:
92%
Nincs azzal baj, ha a tanulás és az edzés a legfontosabb. Én se dolgoztam még 18 évesen, hanem kő keményen tanultam én is. De ha nincs jövedelmed, tudsz mit tenni? Akkor még várnod kell.
2022. nov. 20. 19:21
 16/31 anonim ***** válasza:
95%

Vagy nagyon szép eredménnyel leérettségizett, tehát mégiscsak fontos volt neki a tanulás is.

De te meg azt értsd meg, és ehhez kérdést sem kellett volna kitenni, mert magától értetődő, hogy ha neked égető szükséged van arra a porra, de pénzed nincsen rá, zsebpénzt nem kapsz vagy másra költöd, akkor vagy magadat adod el, amit biztos nem fogsz megtenni, vagy elmész dolgozni, mert a lottót vajmí kevés eséllyel nyered meg. Tovább nincsen. Az égből meg mindenki sajnálatra, nem hullik pénz.

2022. nov. 20. 19:22
 17/31 anonim ***** válasza:
79%

"Talán mert nekem az edzés meg a tanulás a legfontosabb lehet másnak nem ezért ment el a mekibe dolgozni"

Végzett közgazdász vagyok, mégis 16 éves korom óta dolgozok. De akkor mi az elképzelés, hölgyem? Szüleidtől nem kapsz pénzt, dolgozni alkalmatlan vagy. Akkor miben tudunk segíteni?

2022. nov. 20. 19:23
 18/31 anonim ***** válasza:
64%
Ha fontos a tanulás, akkor tanulj meg írásjeleket használni. Hidd el, felhúzza a magyart majd.
2022. nov. 20. 19:23
 19/31 A kérdező kommentje:
#16 én teljesen értem de már az első két válasz lenéző volt és úgy alkotott véleményt hogy semmit nem tud
2022. nov. 20. 19:24
 20/31 A kérdező kommentje:
#18 attol meg hogy nem hasznalok nem lehet fontos a tanulas? Gondolkodj mar egy kicsit
2022. nov. 20. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!