Félek újra pályára állni. Mit tegyek?
üdv mindenkinek.
lány vagyok, és lassan 8 éve hogy komolyabban focizok.
megpróbálom röviden leírni a gondolataim,így köszönöm aki majd segít, megossza velem a véleményét, vagy esetleg a tapasztalatait ^^
nos, ezelőtt majdnem egy éve, pontosabban augusztus 31-én elmentem édesanyámmal az orvosomhoz. gyakran panaszkodtam itthon hogy hamar elfáradok meccsek alatt, de ami azt illeti a mindennapi életemben is, ráadásul a szédülés majdnemhogy rutinossá vált.
Így tehát egy rövid kivizsgálás után megállapította a doki hogy súlyos vérszegénységem van.
Amikor közölte velem hogy nem focizhatok, sőt, nem mozoghatok úgy, hogy az nekem megterhelő legyen, őszintén, magamba roskadtam, ami számomra azért vicces, mert így visszagondolva erősnek kellett volna hogy maradjak.
Egy ilyen hosszú, nehéz, ámbár még folyamatban lévő gyógyulás után végül azt mondta újra focizhatok, viszont mértékkel, és oda kell figyelmen magamra.
már egy ideje részt veszek az edzéseken, ismerem a határaim, viszont úgy érzem ez a betegség egyfajta szorongást, "traumát" keltett bennem.
Szombaton lesz az első bajnoksági meccsünk, viszont az izgalom helyett én félek. attól, hogy ha futni kezdek újra sípolni kezd majd a fülem és csak a heves pulzusom hallom, majd azt, ahogy a nevem kiabálják, miszerint számítanak rám.
attól tartok mások terhére leszek, hogy nem tudok majd olyan önfeledten futni mint ezelőtt.
Egyelőre nem tudni, hogy ez a valóság-e, vagy pedig csak a félelmeid.
Ahhoz, hogy feloldd magadban, tesztelned kell.
Mondd meg őszintén az edződnek és a csapattársaidnak, akik gondolom tudják, mi a helyzet, hogy tartasz ettől, és számítasz a segítségükre. Hidd el, pozitívan fognak hozzáállni.
Ez önmagában sokat fog segíteni, és ha nem érzel majd tüneteket, fokozatosan eloszlik a félelmed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!