Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Karácsonyi ünnepek, ki hogyan...

Karácsonyi ünnepek, ki hogyan tölti?

Figyelt kérdés
Mi a helyes? Végig a rokonokkal tölteni, vagy ha van párod akkor a nagyobb részét vele? Általában pár nap az egész, aztán indulnak újra a hétköznapok. A készülődés és jövés-menésről szólt eddig. Elgondolkoztam hogy változtatni kellene... Rossz döntés szerintetek?

2022. nov. 14. 10:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Itthon. 1000 km-re élünk, de a Covidnak hála NEM megyünk karácsonykor haza. Utáltam a bezártságot, de azt a nyugalmat, amit adott áldom. Azóta is, és ezután sem járunk haza.

Eddig így telt:18 még munka.

- 20-án 1200 km utazás. Anyóséknál 2-3 nap. Apósséknál 2-3 nap, majd el hozzánk, itt 2-3 nap, utána 1100 km utazás haza ezer vacakkal.

Hazaértünk hulla fáradtan, csomagolhattunk ki mindent, pakolás, és király, mert még kajánk sincs a hűtőben (mert 10 napig nem voltunk itthon).

- rá 2 napra már munka

Gyűlöltem minden percét.

Azóta kettesben vagyunk, van időnk egymásra, ha elmegyünk, akkor okt. közepén egy hét szabival (és utána itt van karácsonyi majdnem két hét). Van időnk készülődni, sütni, ajándéko nézni, vagy csak mászkálni a városban... nem kell többszáz km-t utazni a három családhoz.

2022. nov. 15. 14:02
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk idén így lesz: Barátom feldíszíti a fát mert én dolgozok és csak 7ora körül érek haza, akkor ajándékozás, vacsi és az este további részében ketten leszünk. 25-én barátom szüleihez megyünk ebédre, ott lesz a tesója és az ő családja is szóval elég sokáig leszünk. 26-án ketten leszünk és délután átmegyünk apához
2022. nov. 16. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!