Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Más családokban is kibeszélik...

Más családokban is kibeszélik egymást a családtagok?

Figyelt kérdés
Ez mennyire általános, hogy egy család tagjai állandóan kibeszélik egymást a hátuk mögött, és mindig csak mocskolják a másikat? Direkt a rosszat mondják a másikról. Főleg a szülők, és a nagyszülők minősítik, és húzzák le állandoan a gyerekeket és az unokákat a hátuk mögött. Külsőre, belsőre. Én már direkt nem árulok el magamról semmit sem ezek miatt. Nem akarom hogy kibeszéljenek, és mocskoljanak a hátam mögött másoknak.

2022. okt. 30. 08:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én családomban is ez volt a jellemző,hamar ki is szálltam a köreikből.

A durva az,hogy gyakran,amikor belekezdtek ezekbe a kibeszélésekbe,én látványosan elvonultam a szobámba,feltettem a fülest,hogy ne is halljam őket,erre bejöttek utánam,és ott mondogatták tovább a rosszindulatú pletykáikat.

Ezt már igazi érzelmi bántalmazásnak éltem meg,hogy el akartam különülni tőlük,és sokszor nem hagyták ezt sem.

Aztán utána már rászoktam,hogy amikor tudtam,lesz egy családi összejövetel,meg se jelentem,felvállalva azt is,hogy bunkónak fognak tartani.

Egyszerűen nem tudom ezt elviselni,és olyan durva,hogy ennek mindig vannak elszenvedői,akik az égvilágon semmit nem tudnak csinálni,csak folyton harcolni.Fárasztó,nyomasztó és szánalmas az egész.

2022. nov. 4. 10:22
 12/12 anonim válasza:
Nálunk a 4! éves lányom keverta a sz4rt, de olyan szinten, hogy a dög anyósomat felül(alul)múlta! Miután elváltunk az apjával és ő ott maradt nála, Kitalált/lemásolt egy szöveget az anyósom dumájából és azt úgy adta elő az apjának, hogy mi mondtuk neki. Igazi pletykafészek szarkavaró volt kiskorában. Érdekessége a dolognak, hogy a mi figyelmünket hívta fel a volt férjem, hogy ne mondjunk a gyerek előtt semmi rosszat róluk.
2022. nov. 5. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!