Más családokban is kibeszélik egymást a családtagok?
Figyelt kérdés
Ez mennyire általános, hogy egy család tagjai állandóan kibeszélik egymást a hátuk mögött, és mindig csak mocskolják a másikat? Direkt a rosszat mondják a másikról. Főleg a szülők, és a nagyszülők minősítik, és húzzák le állandoan a gyerekeket és az unokákat a hátuk mögött. Külsőre, belsőre. Én már direkt nem árulok el magamról semmit sem ezek miatt. Nem akarom hogy kibeszéljenek, és mocskoljanak a hátam mögött másoknak.2022. okt. 30. 08:15
1/12 anonim válasza:
Az én családomban is pletykálnak egymásról a másik háta mögött, de nem mocskolódnak, csak kíváncsiak. Szóval nem, nem minden családban. Nálunk egy családtag van, aki rendkívül megváltozott és mindenkivel konfliktusba kerül mostanában a családban, már mindenkinek összeugrik a gyomra, hogy mit fog kötözködni, egyedül róla hallottam panaszkodást úgy, hogy a háta mögött volt. De nyíltan is megmondjuk neki a problémánkat.
2/12 anonim válasza:
Valószínű de csak a háta mögött, mert akkor már nem lennének családtagok .
3/12 anonim válasza:
Nálunk még az is kibeszéli a másikat, aki nem is ismeri a kibeszélt illetőt.
Pl anyám volt sógornőjének a lányának a férje olyat mondott anyámra hogy " ha ő (anyám) tudja ezt rólunk akkor az egész város tudja".
Soha nem is láttuk még ezt a faszit, azt se tudja anyám hogy hogy hívják. Az egész pereputtyot lesz4rja nagy ívben, de ők mindig mondanak ránk valamit (visszahalljuk).
Szánalmas kis senkik..
4/12 anonim válasza:
Barátom nagymamája is ilyen pletykás, ha fel megyünk néha hozzá, akkor biztos el kezdi mesélni, hogy volt a másik unokájánál, "jaj hogy ott milyen rendetlenség, jaj mennyit kellett vasalni nála, nem csinál az semmit" meg hogy a fia így meg úgy stb szóval mindenkiről tud mindent, de én biztos vagyok benne, még ha a barátom nem is hiszi el hogy biztos minket is kibeszél.. Szóval ezért nem szeretek magamról mesélni. De amúgy a mi családunk is hasonló, van több testvér is és ők is hol jóba vannak hol úgymond össze fognak egymás ellen..szóval ja nem vagyunk egy minta család, de én próbálok ettől határolódni, amúgy sincs közöm ahhoz más hogy él a családban
5/12 anonim válasza:
Minden családban kibeszélik egymást
6/12 anonim válasza:
Szerintem 3/4 részben megy a kibeszélés mindenhol szinte.
7/12 anonim válasza:
Ez a fidesz-kdnp hívő tagozat családmodellje, amit leírtál.
8/12 anonim válasza:
Persze. Szülő egyik gyerekkel a másik gyerekről, aztán viszont, nagyszülők egyik unokáról a másiknak, aztán ki tudja, a másikkal miről beszél... Jellemzően 1-2 rosszindulatú ember kell ehhez, meg fülek, amik nem szólnak vissza jó esetben. Csak azt nem tudják, hogy a gyerekek egymás között is szoktak ám beszélni. :)
9/12 A kérdező kommentje:
Nálunk mindig rosszakat mondanak egymás háta mögött a családtagok. Még olyanokat is kitalálnak, és feltételeznek, hogy melyikünk lehet meleg..
2022. okt. 30. 12:03
10/12 anonim válasza:
A rossz dolgok általában érdekesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!