Olvastam egy pár válaszban hogy mennyire elfogadott az egymás előtti pucéron mászkálás egyes családokban. Testvérek, szülők, minden szégyenérzet nélkül. Csak nekem tűnik annyira betegesnek?
Figyelt kérdés
2019. febr. 21. 19:07
1/22 anonim válasza:
Gondolom nem, én nem vagyok nudista és nem mászkálok pucéran a család előtt, de nem is tartom betegesnek. Mit lehet betegesnek tartani egy teljesen természetes állapoton?
2/22 anonim válasza:
Leszállnátok már erről a témáról végre? Milliószor meg lett már beszélve. Sokaknak ez tabu és semmi körülmények között nem mutatkoznának még csak fehérneműben sem egymás előtt. Másoknak meg teljesen normális kirohanni a zuhanyzóból csupaszon. Tegyünk már erre a hülye mások után való leskelődésre pontot. Nem, nem vagy egyedül, de mindenki konkrétan lesz.rja mit gondolsz, mert aki csupaszon jár otthon, az ezután a kérdés után is ezt fogja tenni.
3/22 anonim válasza:
Van akinek az, van akinek nem. Én édesanyámmal a mai napig nem szégyenlősködünk egymás előtt,pesig 26 éves nő vagyok.
4/22 anonim válasza:
miért lenne beteges? a nudisták naturisták nem így gondolják.
A meztelenség nem feltétlen = a szexualitással mert akkor tényleg beteges lenne.
VAn akit zavarna (többek közt engem is ) , de fogadjátok már el mások szemléletét is.
5/22 anonim válasza:
Csak a te kedvedért kérdező, én már voltam bent húgommal, miközben fürdött... Biztos nagyon beteg lehetek. :/
F
6/22 anonim válasza:
Nemcsak neked, vannak még hozzád hasonló gyökerek, akik mások teljesen természetes szokásain köszörülik a nyelvüket.
Mi sem nevezünk téged prűdnek, te se hívj minket betegesnek.
7/22 anonim válasza:
Nem csak neked, valószínű vannak még páran.
Nálunk ez természetes.
9/22 A kérdező kommentje:
7-eske,akkor jó hogy nem írtam ki a teljes kérdést.
2019. febr. 21. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!