Olvastam egy pár válaszban hogy mennyire elfogadott az egymás előtti pucéron mászkálás egyes családokban. Testvérek, szülők, minden szégyenérzet nélkül. Csak nekem tűnik annyira betegesnek?
Figyelt kérdés
2019. febr. 21. 19:07
21/22 anonim válasza:
Ahány ház, annyi szokás.
Nálunk teljesen természetes, hogy látjuk egymást meztelenül, hisz most mit szégyenlősködjem a szüleim előtt? :O Ők csináltak meg, ők láttak gyerekként is pucéran..stb.
Ez a mai napig megmaradt. 28 éves vagyok, de fesztelenül öltözöm át apukám előtt.
Otthon párommal is így vagyunk. Együtt fürdünk.
Ja, meg majd pont nyáron egy 30 fokos lakásba fogok felöltözni.. a fenéket.
Otthon vagyok. Testvérem ugyan nincs, de nálunk soha nem volt tabu a ruhanélküliség. Apa is leginkább alsónadrágban szeret lenni.
Azért természetesen ha párom családi lakásába megyek vendégségbe ott nyilván ezt nem csinálom. Ott felöltözöm, még nyáron is.
Nyilván más családoknál más a szokás.
22/22 anonim válasza:
A beteges szót erősnek érzem rá, a szüleim, tesóm is sokszor rohangált otthon pucéran, de én nem szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!