45 éves családapaként még mindig nem értem, miért nem jó fej a rokonság?
Na, tudod ki menne házhoz a pofonért? Legyen már annyi önbecsülésed, ha nem tudod magad megvédeni, legalább nem menj közéjük.
Eszem megáll. Kapard már össze a tökeidet!
Legközelebbi családi cseszegetésre ne menj el a feleségeddel. És később se, amíg le nem esik nekik a tantusz, miért nem mész.
Feleségednek lenne a kötelessége a rokonaira rászólni, hogy moderálják magukat. Ha ő is fél tőlük, akkor veszett fejsze nyele az egész. Azt megértem, hogy ezek után nem akarsz konfrontálódni velük, hisz a végén még a feleséged is neked támadna, hogy miért nem nyeled le, amit kapsz tőlük.
A gyerekeid hány évesek? Ha kamaszok, szerintem már érzékelik ezt a helyzetet. Őket ez nem zavarja? Ők szívesen mennek? Rájuk nem tesznek megjegyzéseket?
Egyébként teli vagy elfojtásokkal. Én hasonló korú családapa vagyok, velem ezt biztos nem tudnák megcsinálni. Egyszerűen olyan a fellépésem, hogy föl se merülne, hogy velem így bárki is beszélhet.
14 vagyok.
Ha meg hozzátok jönnek, menj el otthonról. Feleségednek meg mondd meg, hogy nyugodtan elmondhatja, miért nem vagy otthon, de ha neki úgy könnyebb, hazudhat is valamit.
14-15 vagyok.
Engem szíven ütött az a mondatod, hogy a feleséged szívesen megy, mert őt nem bántják.
Eszerint neki tökmindegy, hogy veled hogyan beszélnek? Ez nagyon elgondolkodtató. Miféle szeretet ez? Beszélgess erről a feleségeddel kettesben!
Fordítva: te elnéznéd, ahogyan a feleségedet bántják? Újra meg újra szívesen mennél oda?
Normális kapcsolatban az ember legalább az igazságtalan támadásoktól meg akarja védeni a párját és gyerekeit.
"Ha meg hozzátok jönnek, menj el otthonról. Feleségednek meg mondd meg, hogy nyugodtan elmondhatja, miért nem vagy otthon, de ha neki úgy könnyebb, hazudhat is valamit."
Ezt pedig felejtsd el, te vagy az akit a saját otthonából is kirúghatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!