Hogy éljem túl a magányt?
Miért nem volt még soha párkapcsolatod? Tegyél ezért, mert enélkül nem lesz családod.
2022. okt. 7. 19:31
2/14 A kérdező kommentje:
A traumák amiket át kellett élnem széttaposták a lelkem. Illetve a rengeteg megaláztatás örökre és teljesen tönkretette az önbecsülésem
Az eset pszichológust kíván.
2022. okt. 7. 20:29
4/14 A kérdező kommentje:
Csak akkor segít, ha együttműködsz. Amíg tiltakozol, addig nem. Ha nem volt meg a pszichológussal az összhang, akkor másik kell. A problémamegoldáshoz mindenképp pszichológus kell.
2022. okt. 7. 20:35
Pszichologus. Olyat keress, aki a kognitiv szemlelet módszerét alkalmazza. Atbeszelitek a mult traumait, kapsz egy csomo modszert, amit tudsz alkalmazni az eletben, es meg fog valtozni a ralatasod a vilagra. Megtanitja a szakember, hogy a berogzodott mintakat hogyan tudod kicserelni, ezaltal maskent megelni az adott szituaciokat.
2022. okt. 7. 20:35
7/14 A kérdező kommentje:
6#. Pont erre lenne szükségem és azt gondolom hogy nincs olyan hogy valamit feldolgoz az ember hanem megszelídülnek az érzések és tudsz vele úgy együtt élni hogy nem bánt és nem árt. Sajnos akihez jártam még életvezetési tanácsadónak sem lett volna jó. Elköltöttem sok pénzt rá. Sajnos manapság nem úgy állok anyagilag hogy újra megtegyem.
Nekem is minden rosszul alakult gyerekkoromban, most mar inkabb forditva. De azért, mert tettem érte kitartoan, a semmibol nem lesz valami, szoval kezdeményezz és minden jobban fog alakulni. Abban kezdeményezz, amit szeretnél megvaltoztatni.
2022. okt. 7. 21:13
Tapasztalatból írom, hogy a családot nem mindig a vér határozza meg. Nekem van egy barátnőm, olyan, mintha a nővérem lenne. Mindig ott vagyunk egymásnak, hogy segítsünk, vagy csak bolondozzunk együtt. Ő nem tartja a kapcsolatot a saját családjával, és az én családommal találta meg azt a viszonyt, amiben jól érzi magát. Én közel negyven, ő közel ötven éves. Egy "véletlen" folytán találkoztunk először nem is olyan régen. Ha nyitott vagy a lehetőségekre és az új kapcsolatokra, akkor menni fog neked is. Egy ilyen kapcsolathoz viszont adnod kell magadból, és képesnek kell lenned gyógyulni, változni és bízni. Nem gondolom, hogy vagyonokat kellene pszichológusra költeni. Próbálj esetleg a környezetedben valami klubot vagy valamit keresni, ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak.
Vagy írhatsz nyugodtan nekem is privátban. Nagyon szeretek emberekkel beszélgetni.
Sok erőt, és kitartást neked. Puszi :)
2022. okt. 7. 21:45
Észre kell venni max 5 alkalom után, hogy egy pszichológus nem jó, és nem kiszórni rá a pénzt. Azért csak próbálj meg rá összekuporgatni, és menj minél több programra, állj szóba emberekkel, regisztrálj társkeresőre.
2022. okt. 7. 21:47
Kapcsolódó kérdések: