Anyukám 2 hete megismerkedett egy pasival, de azóta nem tudok vele beszélni, mert mindig siet, és leráz. Ugye már most kontrollálja a pasi, ha hozzám sem engedi el?!
Amit a pasiról tudni kell:
veri a nőket, volt börtönben, agresszív, nem normális ember.
Azt vettem észre hogy mióta már megvolt az összeköltözés is, azóta anyukámmal nem tudok beszélni, ha hozzám is jön, siet és leráz hogy ő nem maradhat.
Jól sejtem hogy már most kontrolálja a pasi hogy még a saját gyerekéhez se mehet?!
Értettem, hogy mit írtál előzőleg is. Csak leírtam, hogy azért van erre példa a valóságban is. A nyafogás meg hát.... 😀Igen, az is benne van. Sokan szeretik ezt is csinálni.
21-es, mostohaanyám a világ legmérgezőbb nője. Hisztis, sértődékeny, féltékeny (mindenkire, de főleg rám, mert "létezem"), ha valami nem úgy van, haogyan Ő akarja, képes 2-3 héten keresztül nem szólni hozzánk. A semmiért is kiabál, stb.
Hidd el, bőőőven vannak olyan "gyerekek", akik nem azért nem csípik a szülő új párját, mert hisztisek, hanem mert bőven rászolgált a másik.
Persze senki sem fogja megérteni, amíg nem kerül abba az élethelyzetbe.
Ez viszont apádról ad egy képet, hogy milyen nő is felel meg neki társnak. Mindegy milyen, csak legyen. Nem túl pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!