Hogyan rázzam le a sógornőmet a nyakunkról?
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
Már megmondtam a páromnak, hogy ide be nem teheti a lábát! ha ő szeretne vele kommunikálni, menjen le vagy el vele! igaz, hogy azt sem szeretném, mert tele tömködné a fejét hülyeségekkel, méghozzá rólam, és utána önakaratán kívül is felhúzza magát rajta és nekem áll, meg én vagyok a házisárkány... de azt nem mondhatom meg a férjemnek, hogy már pedig ne találkozz a tesóddal(meg ezt nem is akarom, ő a testvére akkor is, ha nem bír normális lenni/ nem tud viselkedni) de nem tűröm, hogy a becsületemet csorbítsák!
Hát, ha a férjednek nem tűnik fel, hogy mi van, akkor vele van a nagyobb gáz, nem a sógornőddel.
Jól beválasztottál...
köszönöm a válaszodat!
dehogyisnem tűnik fel neki! hallani nem akar a testvéréről, meg nem azért írtam, h találkozik is vele, hanem ha akarna, vagy a testvére, de esze ágában sincs, meg a házasságunk elején történt egy eset amikor tele magyarázta a fejét a férjemnek, és ott esett le nekem is, hogy irányítani akar minket!
mivel hívogatja és a férjem nem kőbunkó, felveszi, h mi van vele, de most nem tömködi a fejét, hanem a házasságunk elején volt rá példa, mint ahogyan írtam is!!!!!!!
és úgy jár a nyakunkra, hogy a férjemet hívja, hogy mire költse a pénzét, ne arra amire mi megbeszéljük, meg ahogy nekünk jól esik, és volt már rá példa, hogy fel akart volna jönni csak én nem engedtem be... és megint próbálkozott, de akkor sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!