Anyukám 2 hete megismerkedett egy pasival, de azóta nem tudok vele beszélni, mert mindig siet, és leráz. Ugye már most kontrollálja a pasi, ha hozzám sem engedi el?!
Amit a pasiról tudni kell:
veri a nőket, volt börtönben, agresszív, nem normális ember.
Azt vettem észre hogy mióta már megvolt az összeköltözés is, azóta anyukámmal nem tudok beszélni, ha hozzám is jön, siet és leráz hogy ő nem maradhat.
Jól sejtem hogy már most kontrolálja a pasi hogy még a saját gyerekéhez se mehet?!
"Amit a pasiról tudni kell:
veri a nőket, volt börtönben, agresszív, nem normális ember."
Anyád mentális betegségektől szenved?
Mondjuk én nem hiszem el ezt a sztorit. Nem létezik olyan ember, aki egy hét ismeretség után összecuccol valakivel.
ma 22:00
Nagyon is létezik, hidd el nekem. Írj privát üzenetben, és leírom az egész sztorit!
ma 22:17
Elképzelni sem tudom. De az biztos hogy amint bejön az ajtón, már hívja is a pasi, rögtön megcsörren a telefon, hogy hol van, és kivel és mit csinál éppen. Majd miután ezeket elmondta neki telefonba, hogy hol van, mit csinál, minek jött ide, mondja hogy: "rendben, sietek vissza".
Ebből következik hogy valószínűleg már terrorban van tartva.
"Mondjuk én nem hiszem el ezt a sztorit. Nem létezik olyan ember, aki egy hét ismeretség után összecuccol valakivel."
Pedig bizony vannak ilyenek, függetlenül attól, hogy ez a kérdés valós-e vagy sem! A munkámból kifolyólag sok ilyen sztorit hallottam.
Sőt, vannak "anyák", akik egész hétvégékre vagy nyári szünetben hetekre elengedik a 14-15 éves lányaikat a neten megismert pasijaikhoz, akikről SEMMIT nem tudnak, jobb esetben csak a keresztnevüket. Meg azt sem, hova engedte el, milyen településre ("Huh, valami faluban lakik Szabolcsban"). Gyakran 2-3 megye távolságra. És anyuka leginkább azon sipákol, hogy megvonják a családit, ha nem jár iskolába a lyány...
Ha igaz az egész, akkor jó nagy szarban van anyád, de neki valamiért mégis megéri!
Tételezzük fel, hogy igaz a sztori, de egyúttal fordítsuk is meg!
TE összejössz egy állítólagos qrvával vagy egy állítólagosan börtönviselt figurával (mert még mindig nem tudjuk fiú vagy, vagy lány) 2 hete és anyád anyád írja ezt ide, mert aggódik.
Mi lenne itt erre a reakció!
- Ki akarod sajátítani,
- birtokló, toxikus szülő vagy,
- ne szólj bele !
- mi közöd hozzá, felnőtt ember,
- tanuld meg elvágni a köldökzsínórt!
- …stb.
…
Na, ugyanez vonatkozik rád is!
Nincs ebben semmi extra. Van rá példa. Az ellenkezőjéről miért kerülne ki kérdés? Nem kell letagadni, hogy vannak azért olyan nők is, akiknek az ilyen fazon is megfelelő, csak ne maradjanak egyedül. Sokan mindent elviselnek a szent párkapcsolatért. És pasik is vannak ilyenek, akiknek mindegy milyen a másik fél, csak legyen.
20!
A lényeg az lett volna, hogy soha nem csak annyit írnak, nem szimpi a pasi/nő, mindig kell valami extra xarsag mellé. Pedig valóságban szinte biztosan csak nem szimpatikus az illető, semmi más gond nincs vele. De azzal ugye nem lehet nyafogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!