Nagyon rosszul esett, megpróbáljam megbeszélni?
A sógornőméknek 1 hónap múlva lesz az esküvőjük. 2 hét múlva legény/lánybúcsú. A férjem nővére megy férjhez. A férjemet hétvégén hívták meg a legénybúcsúra. Én is vártam a meghívást a lánybúcsúra de nem jött.
És nagyon szíven ütött, azt hittem engem is meghívnak. Jóban vagyok a sógornőmmel, időnként össze is járunk, beszélgetünk, anyósoméknál is sokszor találkozunk. Ő a fiúnk keresztanyja.
Először az jutott eszembe, hogy erről az oldalról még nem mentek ki a "meghívók", de már igen. Aztán az jutott eszembe, hogy elfelejtettek. Rá kérdezzek? Még sírtam is emiatt, hogy azt hittem vagyunk olyan jóban, hogy ott legyek. Főleg így, hogy a férjem az ő vőlegényének megy a legénybúcsújára.
Szerintem ha a gyerek keresztanyja a sógornő, akkor ott már van egy bensőségesebb kapcsolat, mert keresztszülőknek olyat választanak általában, akivel a férj és a feleség is jóban van.
Az, hogy nem hívott meg, elég gyökér húzás volt tőle. Ez nagyon úgy néz ki, hogy az ő számára te nem vagy több, mint az öccsének a felesége. Amikor pedig együtt voltatok, találkoztatok akárhol, az csak jópofiskodás volt, mivel hogy Te vagy az öccsének a felesége...
Ami még lehet, hogy a lánybúcsúra csak tényleg közeli, többéves barátnőket hívott meg, és Ti nem vagytok azért annyira közeli kapcsolatban. Viszont akkor is illendő lett volna tőle valamit mondania neked, mondjuk hogy "Bocsi, de a lánybúcsúmat csak olyan barátnőkkel szeretném megtartani, akikkel már régóta ismerjük egymást, plusz elég szűk a büdzsé is.. stb"
24-es: szerintem nem érted, a kérdezö férje meg a sógornö a testvérek!
De ettöl függetlenül a férj böven lehet a völegénynek egyébként is barátja, nem csak sógorságba fognak kerülni.
Azokhoz szol a kerdem, akik szerint ra kellene kerdezni! Mi a feszkes francot gondoltok?!
Kvazi meghivatja magat!
Szerintem a Kerdezo kicsit tulertekelte a kettojuk kozti baratsagot. Aztan majd mesz oda ugy, hogy kb. kikonyorogted a meghivast? Jo erzes lesz? Neki sem, neked sem! Akkor?
Inkabb provalj meg felulkerekedni es ne mutasd, hogy ez most annyira zavar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!