A fiú unokatestvérem szeretnék lenni. Beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Már gyerekkorom óta ő a példaképem, és ő szeretnék lenni. Teljesen értelmetlennek látom az életemet ahogy van, aki vagyok. Ha ő lennék akkor boldog lennék, így meg akarok halni. Ez beteges? Amúgy lány vagyok. Utálom ezt a testet, ezt az életetet amiben élek, minden velem kapcsolatosat utálok, kivéve azt hogy más szeretnék lenni. Nem szeretném folytatni ezt az életet már.2022. aug. 11. 22:30
11/13 anonim válasza:
Kérdező, nem vagy beteg. Ez csupán vágy arra, hogy olyan szintre érj, mint ő. A tizessel pedig egyetértek.
12/13 anonim válasza:
Alapból ez még nem betegség,viszont mivel lehetetlent kívánsz -mert sosem lehetsz ő- ezért az az opció marad,hogy elfogadod magad olyannak,amilyen vagy,különben valóban beteggé tehet.
13/13 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Én 5 éves koromban Kovács Józsi bácsi szerettem volna lenni. Ő volt a faluban a fuvaros, és két gyönyörű lova volt, azok húzták a kocsit. Ha szaladtam a kocsi mellett, felnyalábolt az Öreg a földről, és feltett az egyik ló hátára - úgy, menet közben. És mentünk hazáig. Én meg királynak éreztem magam a magasban, ahogy szőrén ültem meg a lovat. Akkor mikor hazaért, akkor Józsi bácsi letett a földre, én megköszöntem, hogy ülhettem a lovon, és hazafutottam :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!