Visszavonhatjuk a keresztszülői felkérést?
Figyelt kérdés
A férjem a bátyját szerette volna az első babánk keresztapjának, én inkább egy baráti házaspárt. Végül megbeszéltük, hogy a családtag előnyben, így felkértük a férjem bátyját. Aki azt felelte, hogy ha fiú lesz a gyerek, akkor nagyon szívesen... Még nem tudjuk a baba nemét, de ha fiú lesz én akkor sem szeretném őt a keresztapjának. Lassan a férjem is beleegyezett, hogy mégis a barátnőméket kérjük fel. A kérdés, hogy a sógornak hogy tálaljuk, hogy ha fiú lesz akkor sem ő lesz a keresztapa?2022. júl. 19. 10:46
21/37 anonim válasza:
De ezt mondom, hogy ez nagyon nem következik ebből! Lehet csak arra gondol, hogy ő egy kisfiúval el tudja képzelni, hogy elmennek együtt horgászni vagy focimeccsre (most direkt írok ilyen sztereotipiat) de goze sincs, hogy kell bánni egy lánnyal. Aki nem volt meg szülő annak lehetnek ilyen kicsit bugyuta félelmei. Sőt szerintem elég gyakori újdonsült apukaknal is...
22/37 anonim válasza:
20 de, van ahol elviszi a gyereket idős korában ide-oda. Jó, lehet az "érdemben" egy kicsit túlzás volt, de engem vitt a keresztanyam programokra.
23/37 anonim válasza:
Az hogy szórakoztatja a gyereket nem nevelés. Amúgy az ilyen a saját lányát is leszarná? Hiszen lány, nem tudja "érdemben" nevelni..
24/37 A kérdező kommentje:
Van egy 12 éves lánya, és egyáltalán nem foglalkozoik vele. Amióta külön él a kislány anyjától kb.5-6 éve azóta nem is látta és nem is érdekli a gyerek.
2022. júl. 19. 15:32
25/37 anonim válasza:
Ja, hogy hímsoviniszta, és még pocsék apa is. Nekem tuti nem kéne keresztszülőnek az aki a tulajdon gyerekével sem törődik.
26/37 anonim válasza:
Akkor eleve fel se kértem volna...
27/37 A kérdező kommentje:
A férjem akarta.
2022. júl. 19. 15:38
28/37 anonim válasza:
Gratulálok neki,hát az ilyen nem való keresztszülönek,szülőnek meg pláne
29/37 anonim válasza:
Az alapprobléma az, hogy köztetek nincs egyetértés. Ordít, hogy te eleve a barátnődéket akartad volna, a férjed meg a bátyját - és a lelke mélyén talán még mindig őt akarná.
30/37 anonim válasza:
És miért, mert úgy gondolja jó lesz a gyereknek? Vagy a szokásos "jujmitszónakhanemrokonlesz" miatt? Hisz a gyerek érdeke nyilván az hogy egy tahó legyen a keresztszülő, akit a saját porontya sem érdekli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!