Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyósomék szerint mi visszük...

Anyósomék szerint mi visszük túlzásba, más,hogy oldotta ezt meg? Harag nélkül?

Figyelt kérdés

A sógorom gyerekei folyton tönkre tesznek nálunk mindent. A sógornőm meg végtelenül higgadtan nézi, max annyi, hogy oda szól, hogy nem szabad a kis kölyök vissza kiabál hiszti kísérettel, hogy de! és ennyi, folytatja.

Szét törik a gyerekeim játékait, cibálják a konyhabútor ajtaját,a mosogató gép gombjait nyomkodják, az edényeket kipakolják a nappaliba, a kép kereteket eltörik, az albumot szét cibálták az anyjuk meg csak kiveszi kezükből az össze gyűrött fotót és a földre dobja. Megmondtuk, hogy a nappaliban nem ehetnek a gyerekek erre fel a kis kölyök kiverte a hisztit, hogy ő ott akar pudingot enni,mire az anyja azt mondta mosolyogva " nem fogsz bírni vele" mondtam, hogy biztos nem ha az enyémeknek nem szabad a saját házukban nekik sem. Erre fel a kis gyerek csak megette a pudingot a nappaliban és a vadi új kanapéba bele is törölte.

Akkor mondtam, higy most haza kell mennieük, majd akkor jőjjenek ha megvannak nevelve a gyerekeik.

Anyósom hív,hogy kidobtam a menyét meg az unokáit,csak mert szépen játszottak (tudja milyenek nála is ezt művelik) Nem tudom elfogaadni,hogy játszanak a gyerekek mert az enyémekkel milyen szigorúak vagyunk, nem hagyjuk, hogy gyerek koruk legyen. A gyerekeim nagyon jól el vannak, érdekes a tesóm gyerekeivel nincs ilyen baj, a tesóm azonnal szól és a gyerek ha nem is egyből de szót fogad. Ugyan így az enyémek is, nem állítom, hogy hibátlanok és nem tesznek "huncutságot" de azt igen, hogy tudnak viselkedni és nem verik szet a házat.

Most mindenkinek úgy adják elő,hogy én vagyok a szívtelen mert "kidobtam a kis árvákat"

Hagynom kellene, hogy amiér megdolgoztunk más gyereke szet szedje, az én gyerekeim pedig azt nézzék, hogy más megteheti az otthonunkban amit ők nem?

2022. júl. 18. 17:38
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy az lenne a normális, hogy ha már a gyerek összetör valamit, hogy "Basszus, Pityu, ne haragudjatok, Jocika eltörte ezt meg ezt. Hol vettétek? Veszek nektek egy másikat." De legalább a bocsánatkérés és ügyelni arra hogy a gyerek ne csinálja folyton ezt. Viszont amennyire minden szabad nekik, én be sem engedném őket többé. Érezzék csak, hogy bajosak. El jön majd az is hogy már más is szólni fog.
2022. júl. 19. 12:15
 42/44 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk is ki vannak tilva férjem testvéreinek a gyerekei. Tetszik nem tetszik, ez van. 🤷‍♀️

Nekünk most lett kész a házunk belül, nincs 2 hónapja, hogy beköltöztünk, majdnem 5 év ment rá belül, az egész házat belülről újra terveztük. Férjem kőműves, a kétkezi munkája rengeteg vér, izzadtság és pénz van benne.

No első héten berobogtak anyósék, sógornőmék és 4 gyerek ( 3 testvértől) a falat összebaszták.. Viselkedni nem tudnak, mert nincsenek nevelve, retkesek, alapvető dolgok mint a cipővel, retkes ruhával nem mászunk a kanapéra, a taknyunkat nem kenjük sehova..kezet mosunk. Stb stb stb..

Ide többet egyik gyerek se teszi be a lábát, ezt megmondtuk.

3 gyermekünk van, de ilyen sem vendégségben, sem idehaza nem engedek meg.

2022. júl. 19. 22:02
 43/44 anonim ***** válasza:
89%

-Harag nélkül - miert felsz ennyire hogy jajj meg ne sertodjenek?

Talan a feleseged hisztizik hogy megbantottad a draga testveret vagy anyukajat?

Ha megharagudnak hat ez van, nem kell nyalni

2022. júl. 19. 23:44
 44/44 anonim ***** válasza:
91%

Jól tetted, hogy kézbe vetted a dolgokat, Kérdező!

Én kerek-perec, megmondtam volna nekik, hogy ide addig nem jönnek, amíg a gyerekeik meg nem tanulnak az állatoknál különb módon viselkedni. Azt sem hagytam volna, hogy a vadonatúj kanapén egyen a gyerek. Bár látom, te is próbálkoztál, mondjuk az ilyen szülővel kevés ember ért szót, max,, aki ugyanolyan.

Anyósnak meg megmondtam volna, hogy a saját házamból azt teszek ki, akit akarok, és, hogy neki semmi köze hozzá, hogy én hogy, és hogyan nem nevelem a gyerekeimet. Nem vagy erőszakos egyáltalán, csak igazságos és normálisan gondolkodsz. Ellentétben az anyósoddal és a sógornőddel.

" Most mindenkinek úgy adják elő,hogy én vagyok a szívtelen mert "kidobtam a kis árvákat" "

Kit érdekel. Aki ezt hiszi, az fogadja be maga "a kis árvákat", és akkor majd megtudja, hogy miért dobtad te ki őket,.

2022. júl. 20. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!