Hogy reagálnátok ha kiderülne egy rokonotokról, hogy homoszexuális?
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 09:04
21/35 anonim válasza:
Semmit. Ugyan úgy viszonyulnék hozzá mint idáig. Mindenki azzal kefél akivel akar, ráadásul ez magánügy.
Nem a b∪zikkal van a baj, hanem a ráderőltetett b∪zipropagandával.
22/35 anonim válasza:
Na, a homofób aki nem vállalja a nézeteit. Ez tipikusan ugyanaz mint a "nincs velük bajom, de maradjanak négy fal között, és tegyenek úgy mintha nem léteznének"
23/35 anonim válasza:
Apám homoszexuális és ezért vált el anyámtól amikor én már kirepültem a családi fészekből.
A családból rajtam kívül más nem nagyon fogadta el ezt a helyzetet.
24/35 qkker1 válasza:
_Nirevezs_ szokjál le a privátozásról!
25/35 anonim válasza:
24: az oldalon ez egy adott lehetőség, ha nem tetszik, nem kell használni.
Nem _Nirevezs_ vagyok.
26/35 anonim válasza:
Megköszönném a bizalmát és biztosítanám róla, hogy a szeretetem nem változott az irányában.
28/35 anonim válasza:
Volt már ilyen nálunk. Nem lett jó vége.
29/35 anonim válasza:
Van. Senkit sem izgatott fel a hír, találkoztunk már a párjával is. Egy percig sem botránkozott meg senki ezen, voltak együtt családi ünnepen is, semmivel sem másabbak, mint a nem azonos nemű párok 🤷🏼♀️.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!