A keresztlányom (nővérem lánya) kislánya, nekem az keresztunokám?
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 08:55
3/10 anonim válasza:
akarom mondani, az unokahúgod :)
4/10 anonim válasza:
Unokahúgod. De ha nem a tesód gyereke lenne, vagyis nem vér szerinti rokon, akkor simán a keresztlányod.
6/10 anonim válasza:
Az hogy te keresztanya/keresztapa vagy egy vallási titulus. A szülők halála esetén te biztosítod a gyerek vallási nevelését.
8/10 anonim válasza:
7-es az unokahúgod lánya az neked senkid? Össze tartó családod lehet XD
Kérdező:
Egyébként a keresztszülőség nem feltétlen jelent vérrokoni kapcsolatot, (a te esetedben más persze) nekem annyira furcsa, hogy sokan az alapvető kapcsolatot nem ismerik családon belül....
9/10 anonim válasza:
Rokoni értelemben kérdeztem, és ugy váalszoltam rá, attól még szeretheti stb.... szóval kár volt ebbe belekötnöd.
10/10 Timea2011 válasza:
Az unokahugod,tehát a testvéred lányának te vagy a nagynénje, a keresztszülőséghez nem kell rokoni kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!