Keresztlányom meghívott a kislánya keresztelőjébe, milyen ajándékot vegyek?
Vegyél egy játszószőnyeget!
Praktikus, hasznos és nemsokára szükség lesz rá.
Kerdezz meg.mire van szukseguk es azt vegyel
Ez a legjobb megoldas
#4 maradandó alatt szerintem azt értette, ami felnőttként is megmarad, a játszószőnyeg nem feltétlen...
semmilyen ékszer nem lehet, vagy csak az aranyat zárod ki? nagyon szép ezüst ékszerek vannak, bár döntened kell, hogy pici méretben veszed vagy nagyobb korában is hordhassa, de pl. egy medál az maradandó, még ha csecsemőként nem is hordja még.
Lehet, hogy nem feltétlenül maradandó a játszószőnyeg, de az ára 6-36 ezer Ft között mozog, tehát elég nagy terhet venne le a szülők válláról. A kérdezőt NEM keresztanyának hívták, ő az újdonsült anyuka keresztanyja, aki nem akar aranyat adni.
Jót akartam az ötletemmel, hogy bővítsem a választékot. Vajon az ágy fölé akasztható zenélő játékot 40 év múlva is maradandónak értékeli a 6.# (-mert csak az én válaszomat szólta le)?
Nem ugranék én sem, HA inkább a kérdésre válaszolnál és nem az én feleletemmel foglalkoznál!
Lehet, hogy nem volt benned rossz szándék, akkor viszont az összes ötletet szóld le egységesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!