Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Keresztlányom meghívott a...

Keresztlányom meghívott a kislánya keresztelőjébe, milyen ajándékot vegyek?

Figyelt kérdés
Maradandót szeretnék,de nem aranyat és 10-20 ezer között.
2018. aug. 1. 23:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Ha nem te vagy a keresztanya jelölt akkor ne vigyél se keresztelő ruhát, sem pedig fülbevalót! Elég olcsón lehet kapni arany baba karkötőt max 10.000 ft. Megcsináltathatod te a keresztelő tortát. Vagy akár vehetsz baba kellékeket pl: járókát, olvasó macit, babaágy fölé ezt a zenélő forgó akármit, vagy 1x-üen add oda azt a pénzt! :)
2018. aug. 2. 00:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Jaj bocsi most nézem, hogy aranyat nem akarsz adni.
2018. aug. 2. 00:52
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Ezüst babakanál 20 ezer alatt van kicsit. Ez örök emlék marad. 40 évesen is meg van még. Praktikus is, mert antibakteriális.
2018. aug. 2. 05:06
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Vegyél egy játszószőnyeget!

Praktikus, hasznos és nemsokára szükség lesz rá.

2018. aug. 2. 07:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezz meg.mire van szukseguk es azt vegyel

Ez a legjobb megoldas

2018. aug. 2. 07:45
 6/11 anonim ***** válasza:
63%

#4 maradandó alatt szerintem azt értette, ami felnőttként is megmarad, a játszószőnyeg nem feltétlen...

semmilyen ékszer nem lehet, vagy csak az aranyat zárod ki? nagyon szép ezüst ékszerek vannak, bár döntened kell, hogy pici méretben veszed vagy nagyobb korában is hordhassa, de pl. egy medál az maradandó, még ha csecsemőként nem is hordja még.

2018. aug. 2. 14:58
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy nem feltétlenül maradandó a játszószőnyeg, de az ára 6-36 ezer Ft között mozog, tehát elég nagy terhet venne le a szülők válláról. A kérdezőt NEM keresztanyának hívták, ő az újdonsült anyuka keresztanyja, aki nem akar aranyat adni.

Jót akartam az ötletemmel, hogy bővítsem a választékot. Vajon az ágy fölé akasztható zenélő játékot 40 év múlva is maradandónak értékeli a 6.# (-mert csak az én válaszomat szólta le)?

2018. aug. 2. 16:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát, talan az a legjobb, ha beszélsz erről a keresztlányoddal. Sokkal jobb ez, mint egy felesleges ajándék.
2018. aug. 7. 21:28
 9/11 anonim ***** válasza:
#7 nem akartalak leszólni, nem tudom, miért kell rögtön ugrani. ez csak egy netes oldal kérdésekkel, semmi ellenérzésem nincs senki irányában :)
2018. aug. 7. 22:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem ugranék én sem, HA inkább a kérdésre válaszolnál és nem az én feleletemmel foglalkoznál!

Lehet, hogy nem volt benned rossz szándék, akkor viszont az összes ötletet szóld le egységesen...

2018. aug. 7. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!