Keresztlányom megőrült a fogyás után, hogyan segítsek rajta, ha nem hagyja és a szülei sem?
Keresztlányom huszonéves egész életében kövérke volt, már gyerekkorában is. Most meg lefogyott, szerintem udvarló hatására, mert akkor kezdett el diétázni mikor vele összejött. Ez még jó is, mert egészségesebb, bár szerintem jobban álltak neki a plusz kgok, mert úgy volt önmaga. Viszont átesett a ló túlsó oldalra. Még azt is megértem, hogy szilikon melle lett, mert meglöttyent a melle, de emellett a szép barna haját meghosszabbítatta és szőke lett, ráadásul most múlt héten a száját is feltöltette, ami nem volt indokolt, most pedig fogfehérítésre megy!
Szerintem ez nagyon extrém túlzás. A szülei meg odavannak érte, én nem hiszem, hogy ez egy jó irány, főleg egy férfi miatt, mert nyilván miatta csináltatta ezeket, mert huszonévig jó volt úgy ahogy volt.
Hogyan segítsek rajta?? Ez a férfi ékszerezi is, azóta teljesen el vannak telvei a szülei és nem látják a fától az erdőt
Tehát ez a kérdés arról szól, hogy a keresztlányod változtatott a külsején, ami neked nem tetszik.
Jó, szíved joga elönteni mi az ami neked tetszik, de különösebb beleszólásod nincs az ő életébe.
Ha nem tetszik, nezd sajat magadat a tukorben.
Ha meg majd egyszer vilaghiru szepsegszakerto szaktanacsado leszel, majd elmondhatod a velemenyedet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!