Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Keresztlányom megőrült a...

Keresztlányom megőrült a fogyás után, hogyan segítsek rajta, ha nem hagyja és a szülei sem?

Figyelt kérdés

Keresztlányom huszonéves egész életében kövérke volt, már gyerekkorában is. Most meg lefogyott, szerintem udvarló hatására, mert akkor kezdett el diétázni mikor vele összejött. Ez még jó is, mert egészségesebb, bár szerintem jobban álltak neki a plusz kgok, mert úgy volt önmaga. Viszont átesett a ló túlsó oldalra. Még azt is megértem, hogy szilikon melle lett, mert meglöttyent a melle, de emellett a szép barna haját meghosszabbítatta és szőke lett, ráadásul most múlt héten a száját is feltöltette, ami nem volt indokolt, most pedig fogfehérítésre megy!

Szerintem ez nagyon extrém túlzás. A szülei meg odavannak érte, én nem hiszem, hogy ez egy jó irány, főleg egy férfi miatt, mert nyilván miatta csináltatta ezeket, mert huszonévig jó volt úgy ahogy volt.

Hogyan segítsek rajta?? Ez a férfi ékszerezi is, azóta teljesen el vannak telvei a szülei és nem látják a fától az erdőt

2021. szept. 27. 20:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Ő meg húszon évig szarul érezte magát kövér csajként. Miért szúrja ennyire a szemed hogy most úgy néz ki ahogy szeretne? Kevesebb figyelmet kapsz vagy féltékeny vagy?
2021. szept. 27. 21:00
 2/18 A kérdező kommentje:
Nyilván nem vagyok féltékeny, a fogyás oké, de minek ez a sok túlzás
2021. szept. 27. 21:01
 3/18 anonim ***** válasza:
28%
Értem mit akarsz mondani, próbálj beszélni vele. Ez az ő élete és o dönti mi lesz vele. Ha akarja meg konyorogve sem tudsz változtatni plusz meg te vagy a szar utána, próbálj segíteni de ne betegedj bele. Ha az udvarlo ennyire gaz talalkozhatnal vele.. Sok sikert es remélem happy emd lesz:)!!
2021. szept. 27. 21:05
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Míg nincs magával megelégedve nem angyon lehet hatni rá sajnos.
2021. szept. 27. 21:09
 5/18 anonim ***** válasza:
76%
Na, szerzőnk napikamuja befutott. Már úgy hiányzott, mint egy falat kenyér!
2021. szept. 27. 21:12
 6/18 anonim ***** válasza:
96%

Tehát ez a kérdés arról szól, hogy a keresztlányod változtatott a külsején, ami neked nem tetszik.

Jó, szíved joga elönteni mi az ami neked tetszik, de különösebb beleszólásod nincs az ő életébe.

2021. szept. 27. 21:12
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Honnan tudod, hogy huszonévig jól érezte magát kövéren? Lehet, hogy régóta szeretne lefogyni és most döntött úgy, hogy belevág. A többire meg annyit, hogy ha így jobban tetszik magának, akkor az ő dolga.
2021. szept. 27. 21:42
 8/18 anonim ***** válasza:
65%
Magánügye, ő dönti el. Egyébként én a szilikonmellen meg a szájfeltöltésen jobban kiakadnék, mint a fogfehérítésen...
2021. szept. 27. 22:28
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
Ne irigykedj kérdező, amiért te nem teheted meg és nincs ilyen palid. Szedd össze magad, és lépj túl rajta! Nem egyformán sorsol az élet, neked ezt dobta a gép.
2021. szept. 27. 22:48
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

Ha nem tetszik, nezd sajat magadat a tukorben.

Ha meg majd egyszer vilaghiru szepsegszakerto szaktanacsado leszel, majd elmondhatod a velemenyedet:)

2021. szept. 27. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!