Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Keresztlányom megőrült a...

Keresztlányom megőrült a fogyás után, hogyan segítsek rajta, ha nem hagyja és a szülei sem?

Figyelt kérdés

Keresztlányom huszonéves egész életében kövérke volt, már gyerekkorában is. Most meg lefogyott, szerintem udvarló hatására, mert akkor kezdett el diétázni mikor vele összejött. Ez még jó is, mert egészségesebb, bár szerintem jobban álltak neki a plusz kgok, mert úgy volt önmaga. Viszont átesett a ló túlsó oldalra. Még azt is megértem, hogy szilikon melle lett, mert meglöttyent a melle, de emellett a szép barna haját meghosszabbítatta és szőke lett, ráadásul most múlt héten a száját is feltöltette, ami nem volt indokolt, most pedig fogfehérítésre megy!

Szerintem ez nagyon extrém túlzás. A szülei meg odavannak érte, én nem hiszem, hogy ez egy jó irány, főleg egy férfi miatt, mert nyilván miatta csináltatta ezeket, mert huszonévig jó volt úgy ahogy volt.

Hogyan segítsek rajta?? Ez a férfi ékszerezi is, azóta teljesen el vannak telvei a szülei és nem látják a fától az erdőt

2021. szept. 27. 20:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

Irigy kutya, bújj a lyukba...

Te ne akarj segíteni senkinek! Árad belőled a jóindulat!

2021. szept. 27. 23:19
 12/18 anonim ***** válasza:
26%
Én keresem, hogy kire irigy szerintetek a kérdező, de senkit nem látok a kérdésében, akinél ez felmerülhetne. Ebben a kérdésben egy önbizalomhiányos lányról van szó, aki képes egy férfi kedvéért műanyagot varratni a bőre alá. Biztos, hogy ide akartátok írni ezeket a kommenteket?
2021. szept. 28. 03:13
 13/18 anonim ***** válasza:
30%

Hagyd békén ne beszélj vele ne tedd szóvá jöjjön ő rá mennyire nem lesz szép egy mű nő.

Mert fogyás oké az hasznos volt ,de itt kész meg kellet volna állnia ha magáért csinálta volna.

2021. szept. 28. 05:57
 14/18 anonim ***** válasza:
61%
Egy fenét nem vagy féltékeny... Felnőtt nő, szakadj le róla.
2021. szept. 28. 07:37
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell rajta segíteni :D Nem gyerek már, eltudja dönteni mit akar és mit nem. Ha neked nem tetszik az magánügy, de semmi közöd hozzá hogy mit csinál a testével.
2021. szept. 28. 11:58
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Pontosan mi is a probléma? Hogy végre szeretne csinos lenni? Jó, én semmilyen plasztikai műtéttel nem értek egyet, kivéve, ha nem nagyon indokolt, tehát szerintem a szilikon mell és a szájfeltöltés nem egy egészséges dologból fakad, de végül is az ő teste, az élete, az ő pénze, és azt csinál vele, amit akar. A haja is az övé, akár kékre is festethetné, és le is vágathatná rövidre, ha akarná, a fogfehérítéssel meg aztán végképp nem értem, hogy mi a problémád. Mióta baj, ha valaki hófehér, egészséges fogakat szeretne? Még szép, hogy legalább a fogyásába nem szólsz bele, meg szerintem normális, hogy a szülei büszkék rá és támogatják. Ahhoz meg, hogy a pasijával mit csinál, hogy érte mit tesz, és mit kap tőle, végképp semmi közöd nincsen. Nem te döntöd el, hogy ékszert, vagy ruhát adjon neki ajándékba. Szóval nem kell neki segíteni. Ha ő így érzi szépnek magát, nem tudsz mit tenni ellene. Meg mi az, hogy "huszonévig jó volt úgy, ahogy volt"? Az emberek változnak, és sosem tudhatod igazán, hogy ki mit miért tesz, és mikor változtat a véleményén.
2021. szept. 28. 17:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez olyan mint a drog, keresi ugyan azt az érzést, amit akkor érzett mikor lefogyott. Kétlem hogy teljességben csak a pali miatt van.
2021. okt. 7. 07:55
 18/18 anonim ***** válasza:
64%
Szánalmas vagy kérdező! Legfőképp irigy! És próbálod úgy beallitani a dolgokat, hogy te segíteni akarsz. Röhej tudod!? Gondolkozz el és a saját életeddel foglalkozz!
2021. okt. 7. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!