Hát részvétem. Néha elgondolkozom, hogy bár mély kapcsolatom nincs anyámmal, testvéremmel, de valahol ők az okai annak, hogy nem ölöm meg magamat.
Pedig vannak, voltak céljaim, hobbim, mindenem, igazából egy átlagos ember életét élem. De ha a családi közelséget meg pár havert kiveszek a körből, akkor rohadtul egyedül vagyok.
2022. júl. 12. 23:46
23/31 anonim válasza:
Nincs.
2022. júl. 13. 00:26
24/31 anonim válasza:
Nagyon elszomorított ez a téma, és a válaszok.
Nekem csak édesanyám van akire számíthatok az életben, ő a legnagyobb kincsem, de az a legerősebb félelmem hogy egyszer egyedül maradok.
Az extrovertált emberek nem értik, úgy vannak vele hogy az ember bármikor kereshet barátokat vagy párkapcsolatot, de egyrészt ez nem megy mindenkinek ilyen egyszerűen, másrészt azért a barátok nem az a kategória, mint a család. A családot semmi és senki nem pótolja.
2022. júl. 13. 00:51
25/31 anonim válasza:
Értem a 24-est is, de a 3 szinte szó szerint azt írta le , amit én is írnék. Szóval a lehetőségek határtalanok, családod pedig lehet majd, ha Te is úgy akarod. (házastárs, gyerekek, unokák- más fajta kapcsolat és felelősség, mint a szülőkkel szemben, de nem jobb/rosszabb, csak más.)
2022. júl. 13. 08:14
26/31 anonim válasza:
Nekem már csak 1 hozzátartozóm él. Hogy van-e értelme család nélkül?! Az tuti, hogy így nagyon nehéz. Ha szeretnél dumálni, írj!
2022. júl. 13. 23:11
27/31 anonim válasza:
Ha valakinek segítség kell vagy csak beszélgetne, nyugodtan írjom rám. Megadhatom a messemger elérhetőségemet is, ott is beszélhetünk.
16/F
2023. márc. 4. 23:21
28/31 anonim válasza:
Nagymamám 72 éves, rajta kivül csak távoli rokonok vannak, mindenki meghalt már. Állandóan attól félek, hogy őt is elvesztem, pedig túlélő típus. Apámék autóbalesetben haltak meg, anyám rögtön, apám a kórházban, nagyanyi pedig, bár alaposan megsérült, de felépült. Én még csak 10 éves voltam, ő nevelt fel.
2023. márc. 5. 00:02
29/31 anonim válasza:
Most hány éves vagy?
2023. márc. 5. 00:20
30/31 anonim válasza:
45 éves vagyok, volt több barátom, egyikkel egy időre össze is költöztünk, de aztán vége lett. Igen szingli vagyok, gyereket nem akartam, de nem is lett. A nagymamámat ápoltam, amikor tavaly beteg volt, itthon maradtam fél évig, szerencsére az állásom megmaradt. Egyébként oktatásban dolgozom, de nem Budapesten, hanem vidéken.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!