Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Akad köztetek, akinek hozzám...

Akad köztetek, akinek hozzám hasonlóan már senkije sem maradt?

Figyelt kérdés
Egyetlen szülőm és nagyszülőm sem maradt. De még testvérem sincs. Van egyáltalán valami értelme az életemnek?

2022. júl. 12. 16:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
69%

10

Ez eddig oké csak senkinek sem élnek örökké a szülei. Ha rajtuk kívül nem alakított ki kapcsolatokat egyrészről magára vessen másrészről meg talán időszerű lenne ezen változtatni az önsajnálat helyett.

2022. júl. 12. 19:38
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
11# csak nem mindenkinek megy ugyanolyan könynen , a lehetőségek sem ugyanazok. és nem mindegy 60 vagy vagy 18
2022. júl. 12. 19:40
 13/31 anonim ***** válasza:
81%

12

De ha senkije nincs akkor túl sok vesztenivalója sincs. 60 évesen is lehet találni barátokat meg párt is. Ez nem korfüggő,ez csak az akaraton múlik

2022. júl. 12. 19:43
 14/31 anonim ***** válasza:
66%
elvben szépen hangzik ez is, de a többség nem fog odamenni idegenekhez hogy hé barátkozzun már.. ha nincs hobbija cseszheti.
2022. júl. 12. 19:53
 15/31 anonim ***** válasza:
75%

14

Vannak erre weboldalak, klubbok stb. Aki akar társat barátokat az talál a többi csak kifogás.

2022. júl. 12. 20:20
 16/31 anonim ***** válasza:
93%
nem tudom de mégis sok a magányos ember az országban.. elvben szépen hangzik amit írsz , gyakorlatban nehezebb.
2022. júl. 12. 20:30
 17/31 anonim ***** válasza:
87%
60 évesen mindig kevesebb és még kevesebb barát vagy rokon marad. Nekem anyám hosszú ideig mellettem volt, de inkább én irányítottam. Testvérem nem is ismertem, régen meghalt, apám szintén, rokonokból csak egyről tudok, akivel tudtam telefonon beszélni, távolabbi rokonokból is kevés van. Párkapcsolat totális kudarc, nem is keresem már, de nagyon jó helyen lakom, csend van és nyugalom. Azt hiszem, ez már így is marad.
2022. júl. 12. 20:40
 18/31 anonim ***** válasza:
91%
Egyetlen élő hozzátartozóm a felnőtt fiam, aki már a saját életét éli a feleségével. Testvérem nincs, nem is volt, de még unokatestvérem sincs.
2022. júl. 12. 20:58
 19/31 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem elég borzasztó hogy pl egy 20 évesnek nincsenek már élő rokonai, édesapja, édesanyja...attól, hogy vannak barátai az egyáltalán nem ugyanaz, mint a család, főleg, ha amúgy valami tragédia során veszítette el őket. Mennyi idős vagy kérdező?
2022. júl. 12. 22:52
 20/31 anonim ***** válasza:
97%

Barátokat még könnyebb találni, én azt mondom, bár bajban nem biztos, hogy melletted állnának. Szórakozásra, szabadidős tevékenységekre igen. Tehát amolyan felületes barátságokat, szabadidős partnereket lehet találni.

Társat meg sosem könnyű. Legalábbis a nők számára nem sok köszönet van általában a párkapcsolatokban. Egy férfi mindig jól jár azzal, ha párkapcsolatban él, a nők általában tiszták, igényesek, szorgalmasak, de ha egy nő akar párkapcsolatot, akkor szolgamódra takaríthat, főzhet a párjára, aki könnyen lehet, hogy cserébe, hogy kimutassa a háláját, gusztustalan módon fingorászik, fogat sem mos, nem vigyáz a rendre, stb.

Szóval sok nő, aki középkorú vagy idősebb inkább nem akar ilyen feltételekkel párkapcsolatot.

Igen, lehet, hogy 60 évesen is találhatna, ha akarna, de jórészt csak ilyen férfiakat.

2022. júl. 12. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!