Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van még köztetek valaki aki...

Van még köztetek valaki aki hozzám hasonlóan hihetetlenül felnéz az orvosokra?

Figyelt kérdés

Lehengerlő az a munka, tudás, amit ők birtokolnak és végeznek személyes véleményem szerint

Ti hogy vagytok ezzel?

2021. jan. 24. 01:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
62%
Egyetértek
2021. jan. 24. 01:23
 2/21 anonim ***** válasza:
37%
Hasznos tudás és pénzéhesek is
2021. jan. 24. 01:34
 3/21 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ingyen szerezték a tudást, nem kéne ingyen adniuk sem
2021. jan. 24. 01:38
 4/21 anonim ***** válasza:
79%

Egyesekre nagyon fel tudok nézni és tisztelni; akik dedikáltam elkötelezték magukat emellett a szakma mellett, nem a pénzért csinálják, képesek a rendszer ellen lépni ha kell, nem csak gyógyszerrel tömi a beteget, hanem alternatív gyógymódot is felajánl a beteg érdekében, folyamatosan informálódik, emberi és nem begyöpösödött.

Viszont gyűlölöm is őket rettenetesen, azokat akik: elpaterolnak, hogy hipochonder biztos a beteg, nem küldi el további vizsgálatokra, nem ment el már továbbképzésre vagy 20 éve, lenézi a beteget, nem hallgatja meg, azonnali ítéletet hoz a beteg életéről, nem hisz neki, mert hogy "túlreagálja" a páciens, úgy fogad, mintha egy újabb rovar került volna a szeme elé, nem hisz a korszerűbb gyógyításban, nem nyitott új dolgokra.

És én is orvos szeretnék lenni.

2021. jan. 24. 01:40
 5/21 anonim ***** válasza:
84%
Nincs sok dolgom velük hála Istennek. De nincs bajom az orvosokkal mi bajom lenne? Ikabb a korházaktól irtózom, belépek és már a rosszullét keringet.rossz élmények és emlékek egyből feltörnek olyankor és úgy vagyok vele na innen minél gyorsabban kifelé...
2021. jan. 24. 02:02
 6/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem adják ingyen. Te tényleg ennyire tájékozatlan vagy? Mert akkor megértem ezt a fura félelmedet is, ami a tudatlanságból ered.
2021. jan. 24. 02:10
 7/21 A kérdező kommentje:
Nyilván azt úgy értettem, hogy hogy mivel kemény munka árán szerezték meg a tudásukat, amivel másoknak segítenek, érthető, ha árat szabnak neki.
2021. jan. 24. 02:15
 8/21 A kérdező kommentje:
Tehát amikor mondják, hogy az orvosok ki vannak akadva, hogy nem elég a fizetésük, az ehhez van mérve. A belefektetett idő, a felelősség.
2021. jan. 24. 02:16
 9/21 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos minden más munka is, de véleményem szerint még mindig nincs rendjén, hogy egy orvos keresete a Lidlben dolgozók keresetével hasonul. Mert teljesen más munkakör. Mindkettő fontos, de érezni köztük a különbséget azért. Emiatt meg tudom érteni, ha magánrendelés drága, és sokan a lehetetlen helyzet miatt külföldre mennek.
2021. jan. 24. 02:18
 10/21 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, szóval a te kijelentésedre redlektáltam. Ha életed nagy részŕt kemény tanulással töltenéd, felelősségteljes hivatást végeznél napi szinten, és a mubkádat alábecsülnék egy raktáros fizetése szerint, lehet, te is "pénzéhes" lennél, nemde?
2021. jan. 24. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!