Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ez tényleg az én hibám lenne ?

Ez tényleg az én hibám lenne ?

Figyelt kérdés

Először is 9 éves voltam amikor elvesztettem az apámat. Tüdőrákos volt és ágyhozkötött. Annyi éves fejjel nem fogtam fel, hogy anyukám miért sírt, miért mentünk a korházba oly gyakran. Decemberben pont 24.-én meghalt a korházban álmában, pár napra rá volt is a temetés. Anya kérdezte akarok-e menni, de nemet mondtam nem tudom miért. Nem emlékszem erre tisztán csak ilyen szavak vannak meg. Most 23 éves vagyok, 14 éve halt meg. Erre múlt héten a családdal ebédeltünk vasárnap. Anyám pedig elmondta, hogy hogy lehettem ilyen, miért nem mentem el a temetésre ? Először azt sem tudtam miről beszél, teljesen elfelejtettem. Aztán meg engem szidott, hogy nem voltam velük képes elmenni a temetésre. Tudom, hogy nem az én hibám de legbelül iszonyatos lelkiismeret furdalásom van. Lehet anyámnak igaza van, és tényleg borzalmas vagyok.

Teljesen tanácstalan vagyok, azóta nem is beszél velem. Nagyon fáj, ezért ténylegesen én vagyok a hibás ?

23/N

2022. jún. 26. 14:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Na nézzük a tényeket!

Gyerek voltál akkor, kiskorú? IGEN

Anyukád felajánlotta, hogy választhatsz az otthonmaradás vagy az elmenetel között? IGEN

Anyukád elfogadta akkor a döntésedet, hogy nem akarsz menni? IGEN

Akkor miről beszélünk?

Más: egy riadt kisgyermek 14 évvel ezelőtti döntése miatt vegzálni egy fiatal felnőttet? Hát anyudnál is van baj a toronyba' az biztos.

2022. jún. 26. 16:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát !

#8-as, igen engem anyám megkérdezett, hogy szeretnék-e menni. Amikor a nagyszüleim maghaltak akkor is megkérdezte. Ha nem akarod ne hidd el. A dolog pedig úgy került elő hogy apának az öccse ott volt és mondta, hogy mostanában hiányzik neki, meg álmodott vele. És így került szóba.

2022. jún. 26. 18:09
 13/14 anonim ***** válasza:
18%
Így van, kamu.
2022. jún. 26. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak sincs minden rendben a fejében, ha képes ennyi idő után ezzel felhozakodni.
2022. jún. 30. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!