Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért pofáznak bele mindenbe...

Miért pofáznak bele mindenbe a rokonok?

Figyelt kérdés
Ha dolgozok az a baj, hogy minek ilyen munkahelyem van, miert nem valami normalis. Ha nem dolgozok azert pofaznak, ha fogyokurazom, azert pofaznak. Mikor tetkot csinaltattam azert pofaztak. Mikor apam tesoja latott cigivel a szamba akkor azert pofazott, tudon megfogalmazhatnam visszafogottabban is, de mar qrvara unom, hogy mindenbe belepofaznak es az egesz eletemet iranyitani akarjak, holott semmi kozuk ahhoz hogy mit csinalok. Multkor azert pofazott az egyik, mert mentem vele szembe kocsival es szerinte nem 90el mentem, nem viccelek, ilyenekert bepofaznak es akkor ma telt be a pohar azert is irom ki a kerdest. Apam tesoja hozott kajat csak ugy pedig mondtam neki hogy fogyokurazom, de hzott kajat olajban sutott szarokat en meg mondtam hogy nem eszem meg kib@szom a kutyanak aztan elkezdett pofazni hogy nem normalis hogy fogyokurazok mikor teljesen jo alakom van stb(van rajtam folosleg) kivan mar veluk teljesen a nemiszervem hogy mindenbe belepofaznak holott en magasrol sz@rom le hogy ok mit csinalnak. Mit lehet ezekkel kezdeni? 22/F
2022. jún. 16. 22:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt írtad: "mar qrvara unom, hogy mindenbe belepofaznak es az egesz eletemet iranyitani akarjak, holott semmi kozuk ahhoz hogy mit csinalok... kivan mar veluk teljesen a nemiszervem hogy mindenbe belepofaznak holott en magasrol sz@rom le hogy ok mit csinalnak." Pontosan ugyanezt, ugyanezekkel a szavakkal mondd nekik a következő alkalommal, csak tedd át E/2-be, és tanuld meg, mint egy kis versikét.
2022. jún. 17. 12:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Szivesen elmondanam nekik az oszinte velemenyemet, csak akkor meg kozellenseg lenne belolem.
2022. jún. 17. 13:10
 13/17 anonim ***** válasza:
28%

Együtt laksz a szüleiddel?

Mert akkor pl. nagy bunkóság volt olyat mondani a hozott ételre, hogy kib...od a kutyának. Meg kell köszönni, és utána a CSAK A SZÜLEIDNEK mondani, hogy te ebből nem akarsz enni, egyék meg ők nyugodtan az egészet. De azt se ilyen stílusban ám, hogy "olajban sütött sz..okat" nem eszel meg.

2022. jún. 17. 14:03
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem akarsz változtatni, és vállalni a véleményed, akkor ne nyavajogj
2022. jún. 17. 17:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Apámmal lakok, de ő direkt nekem hozta a kaját hat mondogatta hogy nekem hozta egyek rendesen ne fogyokurazzak mert nem vagyok normalis en meg mkndtam hogy jolvan majd a kutya megeszi. Az nagy bunkosag hogy en kib@szom a kajat amit hozott. De az nem hogy o belepofazik abba hogy nekem mit kene csinalnom?ahh hagyjuk nem vitatkozom.
2022. jún. 17. 18:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
"Egyél rendesen, nem vagy normális, ha fogyókúrázol." "Köszönöm, hogy elmondta a véleményedet, de az én dolgom, hogy fogyókúrázom-e vagy sem. Most éppen fogyókúrázom, ezt a döntést már még hoztam, tehát ezt a zsíros ételt, amit hoztál, nem fogom megenni. Vagy visszaviszed, vagy a kutyának adom." Tessék, udvarias hangnemben, de határozottan is meg lehet mondani. Mindig tartsd készenlétben azt a formulát, hogy köszönöd a véleményét, de te már hoztál egy döntést, tartsa tiszteletben.
2022. jún. 18. 05:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Miért pofáznak bele mindenbe a rokonok?"

Mert hagyod. Ha az elsőnél hatarozottan leállítanád őket, a másodiknál meg rájuk bsznád az ajtót, két körből megoldódna a probléma. Te ehelyett sírsz és nyavalyogsz.

2022. jún. 18. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!