Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért pofáznak bele mindenbe...

Miért pofáznak bele mindenbe a rokonok?

Figyelt kérdés
Ha dolgozok az a baj, hogy minek ilyen munkahelyem van, miert nem valami normalis. Ha nem dolgozok azert pofaznak, ha fogyokurazom, azert pofaznak. Mikor tetkot csinaltattam azert pofaztak. Mikor apam tesoja latott cigivel a szamba akkor azert pofazott, tudon megfogalmazhatnam visszafogottabban is, de mar qrvara unom, hogy mindenbe belepofaznak es az egesz eletemet iranyitani akarjak, holott semmi kozuk ahhoz hogy mit csinalok. Multkor azert pofazott az egyik, mert mentem vele szembe kocsival es szerinte nem 90el mentem, nem viccelek, ilyenekert bepofaznak es akkor ma telt be a pohar azert is irom ki a kerdest. Apam tesoja hozott kajat csak ugy pedig mondtam neki hogy fogyokurazom, de hzott kajat olajban sutott szarokat en meg mondtam hogy nem eszem meg kib@szom a kutyanak aztan elkezdett pofazni hogy nem normalis hogy fogyokurazok mikor teljesen jo alakom van stb(van rajtam folosleg) kivan mar veluk teljesen a nemiszervem hogy mindenbe belepofaznak holott en magasrol sz@rom le hogy ok mit csinalnak. Mit lehet ezekkel kezdeni? 22/F
2022. jún. 16. 22:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

"... azert is irom ki a kerdest"

Te nem kérdést írsz ki, hanem itt hisztizel. Teljesen egyértelmű, hogy egy ilyen kérdésre nem lehet mit válaszolni. Nem tudjuk hogy miért pofáznak be, de az biztos, hogy neked ezt el kell kezdeni kizárni az életedből.

Ha tényleg ennyire kötözködnek, és nem csak te veszed túlságosan magadra azokat a dolgokat amit amúgy sokan megkapunk más formában, akkor el kell költöznöd.

22 évesen már ha nagyon akarod (bár rohadtul nem lesz könnyű, ha nincs olyan végzettséged), el tudsz költözni. Ha nincs barátnőd, bérelj szobát, és kezdj ott új életet, elég lesz ritkábban hazalátogatnod.

Te is tudod, hogy ez a kérdés inkább csak idegből született, és nem azért mert tényleg meg akarod tudni, hogy "miért pofáznak be".

2022. jún. 16. 22:59
 2/17 A kérdező kommentje:
De, meg akarom tudni hogy mi a francert nem tudnak a sajat eletukkel foglalkozni, vannak unokak is naluk stb miert nem szarjak le hogy en mit csinalok? Sajat eletem ram tartozik nem? Nehogy mar ok akarjanak helyettem olyanokban donteni, hogy fogyokurazom e vagy hogy tetovaltatok e magamra stb. Ezeknek az is baja, ha este 10kor nem otthon vagyok. Pedig nem lakom veluk egyutt csak fater az meg olyan hogy 2percig nem all meg nala az informacio mar adja is tovabb nekik.
2022. jún. 16. 23:02
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem mondod ezt a képükbe? Én már megcsináltam rokonnal, aki mindig okoskodott, ráadásul úgy hogy többen mások is jelen voltak, szépen megmondtam neki hogy nem otthon van, és hogy otthon úgy csinálja a dolgait ahogy jónak látja de nem nálunk. Azóta valahogy érdekes már nem csinálja.
2022. jún. 17. 00:14
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Azért pofáznak bele mert hagyod.
2022. jún. 17. 05:53
 5/17 anonim ***** válasza:
72%
El kell otthonról költözni, és akkor senki nem pofázik semmibe.
2022. jún. 17. 06:35
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
Azért pofáznak bele, mert úgy reagálsz, ahogy ők várják, ilyenkor csak mosolyogni kell, hogy azt lássák, hogy nem ért célba a kritikájuk.
2022. jún. 17. 07:40
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
Én csak azt nem értem, hogy miért nem velük tárgyalod meg a problémát? Itt hiába háborogsz, attól még továbbra is beszólogatnak majd. Küld el mindegyiket a búsba akárhányszor ugatnak, aztán majd megunják, ha látják, hogy szarsz a mondandójukra.
2022. jún. 17. 08:05
 8/17 anonim ***** válasza:
29%
Arra nem gondoltál, hogy nem belepofáznak, csak te veszed fel úgy?
2022. jún. 17. 08:50
 9/17 anonim ***** válasza:
43%

"Ha dolgozok az a baj, hogy minek ilyen munkahelyem van, miert nem valami normalis. Ha nem dolgozok azert pofaznak, ha fogyokurazom, azert pofaznak."

"Miért pofáznak bele mindenbe a rokonok?"

Mert tudomásuk van a fentiekről.

Mért mondod el nekik?

2022. jún. 17. 09:40
 10/17 anonim ***** válasza:
33%
Ugye tudod, hogy az nem vezet megoldásra, ha nekünk hisztizel, nekik meg csóválod a farkad és lapítasz, mint szar a gazban, miközben fejben már szájbavágtad őket?
2022. jún. 17. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!