Apám nője mindenbe beleszól mit tegyek?
17 éves fiú vagyok és 9 hónapja van egy barátnőm. A nő nem szereti ha itt van a barátnőm, és többször is rajta kaptam őt hogy telefonba elhord minket hogy mi a f**nak van itt. Ezelőtt egy olyan cikis dolog részese voltam hogy nálam volt a barátnőm és megkérdezte apámat" Meddig marad a lány"?
Aztán a múltkor bejött 10 percre a barátnőm mert vártuk a vonatot és szembe találkozott a nővel mert jött ki a bmnőm wcről, majd a szobába bementünk és annyit hallunk hogy apámnak azt mondja "Megbeszéltük h ne jöjjön". Aztán mindketten kimentünk a barátnőmmel és elkezdtük kérdezni hogy mért nem jöhet ide a barátnőm? A nő hebegett habogott össze vissza. Azóta a nővel nem szólunk egymáshoz
Apáddal kéne ezt megbeszéled szerintem. Hogy az ő nője nem a te anyukád. Legyen szíves ne szóljon bele abba, hogy felhozod a barátnőd, mert ez nagyon rosszul esik neked.
Főleg, hogy nem derült ki az írásodból hogy konkrétan mi baja a lánnyal, csak annyi hogy ne legyen ott.
Még azt is el tudom képzelni hogy féltékeny egy nála fiatalabb lányra, ezért nem akarja látni. Sok fura ember van...
Eszerint apukáddal laksz. Anyukáddal milyen a kapcsolatod? Mennyire lehetséges nála lakni?
Apukádnak mióta van ez a kapcsolata? Mennyire van belezúgva a nőbe, tehát mennyire lehet értelmesen beszélni vele arról, hogy neked problémád van vele?
Apukád a kulcsember, neki kéne a nőjét helyre tennie.
Ha apádnál laktok, és apádnak ott a nője, akkor te is felviheted a barátnődet. "mért nem jöhet ide a barátnőm?" Ezt én is megkérdezném.
Ha a nőnél laktok, akkor az ő szava dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!