Apám nője mindenbe beleszól mit tegyek?
17 éves fiú vagyok és 9 hónapja van egy barátnőm. A nő nem szereti ha itt van a barátnőm, és többször is rajta kaptam őt hogy telefonba elhord minket hogy mi a f**nak van itt. Ezelőtt egy olyan cikis dolog részese voltam hogy nálam volt a barátnőm és megkérdezte apámat" Meddig marad a lány"?
Aztán a múltkor bejött 10 percre a barátnőm mert vártuk a vonatot és szembe találkozott a nővel mert jött ki a bmnőm wcről, majd a szobába bementünk és annyit hallunk hogy apámnak azt mondja "Megbeszéltük h ne jöjjön". Aztán mindketten kimentünk a barátnőmmel és elkezdtük kérdezni hogy mért nem jöhet ide a barátnőm? A nő hebegett habogott össze vissza. Azóta a nővel nem szólunk egymáshoz
Akkor menjél oda lakni te is. Az összes ismerősödhöz.
(Nálunk mikor a húgom azzal jött anyámnak, hogy "bezzeg az Emesééknél ott aludhat a srác", akkor anyu azt mondta, hogy "akkor menj oda lakni az Emeséékhez".)
Kérdező, alapból örülj neki, hogy nyaraláskor ott lehettél te is. Tudod, hányan lepattintanának egy ilyen baromarcú h..egyereket, mint te vagy?
Az én társamat k...váznád, leszarnám, hogy a gyerekem vagy, kivágnálak, mint a macskát eü. sétára.
Fuh bas*dmeg, az a nő nem apád nője, nem büdös k*rva, nem csöves k*rva, nem luvnya. 10 éve együtt van apáddal. Ergo te, kis taknyos, így beszélsz arról, aki bár apádhoz költözött, de mégis csak 10 (vagy legalább 8) éve mos, főz, takarít rád. És ki ne találd, hogy ez nem igaz. Igen, neki nincs tulajdonrésze a házban, de ha ők mondjuk ugy gondolják, hogy eladják és elköltöznek, AZ AZ Ő DOLGUK! Apádé és a barátnőéjé. De semmiképp sem a tiéd. :)
Neked ehhez semmi közöd, és semmi beleszólásod nincs, hogy ők hol akarják leélni az utolsó pár évtizedüket. Ők egyützt maradnak, de te 3-5 év és mész el, nehogy más hozzád alkalmazkodjanak. Akkora egy tahó vagy a válaszaid alapján, hogy én még téged is kabaxnálak a házból, nem csak a csajodat. Engem már csak 25 éves nőként is felbax a viselkedésed, nemhogy egy 55 éves nőt.
" Apád inkább örülne hogy be akarod mutatni neki"
És miért kéne örülnie?
Miattam csapágyasra is dughatja a tiniribit, de ne nekem kelljen kerülgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!