Apám nője mindenbe beleszól mit tegyek?
17 éves fiú vagyok és 9 hónapja van egy barátnőm. A nő nem szereti ha itt van a barátnőm, és többször is rajta kaptam őt hogy telefonba elhord minket hogy mi a f**nak van itt. Ezelőtt egy olyan cikis dolog részese voltam hogy nálam volt a barátnőm és megkérdezte apámat" Meddig marad a lány"?
Aztán a múltkor bejött 10 percre a barátnőm mert vártuk a vonatot és szembe találkozott a nővel mert jött ki a bmnőm wcről, majd a szobába bementünk és annyit hallunk hogy apámnak azt mondja "Megbeszéltük h ne jöjjön". Aztán mindketten kimentünk a barátnőmmel és elkezdtük kérdezni hogy mért nem jöhet ide a barátnőm? A nő hebegett habogott össze vissza. Azóta a nővel nem szólunk egymáshoz
DE MIÉRT NE JÖJJÖN??? XDXD
Te meg vagy olyan hülye, hogy be is tartod. Miért tőlünk kérdezed hogy meddig jöjjön. Menj oda apádhoz és mond meg neki, hogy jönni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!