Máshol is bele akarnak mindenbe beszélni a "segítő" rokonok, ismerősök?
Sajnos most, hogy anyuka lettel ez rendszeres lesz. Nem csak rokonoktol, hanem baratoktol, ismerosoktol, mas anyukaktol, de meg idegenektol is. Mindenki tudja majd, hogy mi a jo a gyerekednek. Idovel ezt megtanulod kezelni.
Tudom, nehez,ket gyerekem van nekem is. Van hogy gyermektelen emberek kioktatnak a gyermeknevelesrol, de mar nem megyek bele vitaba elengedem a fulem mellett.
De azert azt tegyuk hozza, regen teljesen masok voltak a gyermeknevelesi alapelvek, nekem is anno 1 honaposan tehentejet adrak, es akinek azota nem volt gyereke, nem tajekozodott, az meg van maradva a regi elveknel, hogy az a jo sajnos....
Nem... próbáltak, aztán teljesen ignoráltam őket (beszéltem vleük, hogy hagyják abba, nincs szükségem a "jótanácsaikra"). Szó szerint értsd, nem vettem fel a telefont, nem válaszoltam a mélekre.
Ők csinálták maguknak, ráadásul igazuk sem lett, így külön poén a dolog.
Aztán mikor félévig nem hallottak felőlem, akkor már rögtön nem szólogattak be - egy ideig. Amikor újra elkezdték, ismét megszüntettem a velük való kommunikációt.
Sajnos egyesek nem értenek a szép szóból, kérésből, csak a teljes tiltásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!