Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan kezeljem az arrogáns...

Hogyan kezeljem az arrogáns sógoromat,hol a határ õt fogadni?

Figyelt kérdés
A sógorom napokban jön haza Németországból 1hétre,ěs minden jövése elõtt stresszelek,szorongok.Elég arrogáns,a páromnak is szeret dirigálni(ikrek).Két-három éve nagyon leócsárolt,szét akart minket szedni,meg is tette pár hónapra.Õ nagyon magabiztos,szivós munkában,én pszichés problémákkal küszködök,ònbizalmam nincs,testi bajaim is vannak.Most nem bánt,mégis tartok tõle,mert nem tudom ,mit gondol rólam,nem bizok benne.Témám alig van vele,engem nem keres.Annyi a dolgom,ha feljön hozzánk,kávět késziteni neki.Sokszor nem is érzem jól magam napközben,se idegileg,sem testileg.Egyszobás a lakásunk,de ledõl az ágyamra aludni,mintha otthon lenne,vagy itt fürdik.Van panziója,de 15kmre innen.Legszivesebben nem akarněk vele találkozni,de a párom mindig felhivja lakásba.Nem vesztek semmit vele,ha nem látnám.Mindig haptákba kell állnom a kávéval,reggel korán,vagy este.Elõtte röstellek lefeküdni,ha nem jól vagyok,vagy mielõtt feljön,igy nem tudok nyugodtan pihenni sem,mindig fülelek,mikor nyilik az ajtó.Városban is tudnának kávézni,beszélgetni,most hideg sincs.Szégyellem magam elõtte,hogy én nem vagyok olyan egészséges,magabiztos,mint õ.Nem is tudja átérezni.Nem tudom,mit tegyek,hogy ne is sértödjön meg,de idegeskednem se kelljen,ha jön,vagy mondjam meg páromnak,ne hivja fel,ha nem jól vagyok?Nem tudom,hol a határ,mennyit es mikor legyek hajlandó fogadni?Amikor visszamegy ,megkönnyebbülök 1-2 hónapra.

2022. jún. 14. 18:40
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Megszokták,hogy mindig felhozza,és fõzzem a kávét.Igy sem sokat foglalkozik velem a sógor.Tartok,hogy kiakad,vagy megint ócsárol,ha nem fogadom.
2022. jún. 14. 19:35
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a pároddal kellene megbeszélni, nem?
2022. jún. 14. 19:36
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

És a párodnak szóltál már erről? Néma gyereknek ugye anyja se...

Vele kéne tisztázni, mi merre hány méter. Közösen laktok ott, albérlet, még csak nem is az ő lakása, szóval pont ugyanannyi jogod van meghatározni, ki mennyi időt tölthet nálatok.

2022. jún. 14. 19:38
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a jövőben másképp szokják. A párodban csak van annyi figyelmesség, hogy nem rád fogja, hanem saját ötletként tálalja, hogy beülnek egy kávézóba.
2022. jún. 14. 19:43
 15/36 anonim ***** válasza:
80%
Kicsit szívd fel magad, azért ócsárol, mert hagyod. Eláruljak valamit? Azért próbál lehúzni, mert neki sem olyan erős az önbizalma ám, keres egy gyengébbet, akivel szemben erősnek tűnhet, így növeli az önbizalmát, más mérgezésével. Ne hagyd! Először is beszéld meg a pároddal, hogy egy hazalátogatás alkalmával egyszer vagy hajlandó elviselni 1-2 óra hosszára, azt is két nappal előre tudni akarod. Ha ezt betartják, akár főzhetsz is egy kávét, de nem vagy köteles. Mondhatod is, hogy kint van a kávéfőző, főzze meg magának.
2022. jún. 14. 20:03
 16/36 anonim ***** válasza:
83%
Mennyiben zavar téged az, hogy kiakad? Meg hogy ócsárol, amikor nem is hallod, mert nem nálatok van?
2022. jún. 14. 20:06
 17/36 anonim ***** válasza:
91%
Ne állj haptákba, a pasidnak meg mondd meg hogy ez nem oké. Ha ne változtat, dobd ki. Nem hiszem el hogy egy két ember milyen papucs.
2022. jún. 14. 20:13
 18/36 anonim ***** válasza:
90%
Hiába mondjátok a kérdezőnek, igazítsa el a sógort, még a párjának sem mer mondani semmit. Csak itt tud puffogni
2022. jún. 14. 21:35
 19/36 A kérdező kommentje:
Mondtaam már neki.Még nem döntöttem,azért várom a véleményeket.
2022. jún. 14. 21:46
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked valami rossz, akkor fellépsz ellene. Nem tűröd el szenvedve! Fel nem bírom fogni, hogy ha összekötötted az életedet valakivel, akkor hogy nem alapvető a bizalomnak az a foka, hogy ne félj tőle!
2022. jún. 14. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!