A nővérem sosem hagy békén, mit csináljak hogy hagyjon engem?
Figyelt kérdés
Van egy hüIye nővérem (15l) aki folyton szekál engem és mindig belém köt. Ha nem azt csinálom amit ő akar akkor megver vagy egész nap engem szekál. Társaságokban leéget vagy rám úszít néhány embert. Hogyan lehetne neki visszavágni!!??? Normális válaszokat PLS!! (13F)2018. márc. 4. 09:23
2/5 anonim válasza:
Szia! Talán egyszerűbb lenne ha megmondanád neki, hogy neked ez nem jó! Hogy megérted, hogy kamasz és ebben a korban normális ha az ember kifordul önmagából. De amit tesz lehet hogy 25-30 évesen, nagyon meg fogja bánni. Ha ezt most nem is érzékeli, akkor majd fogja érzékelni.
3/5 HaEv válasza:
Kedves Kérdező!
Először is szólj a szüleidnek! Az is családon belüli erőszak, ha a nővéred ver meg! Komoly következményei is lehetnek. Ha a szüleid nem tesznek semmit, akkor a suliban kérj segítséget! Kérj segítséget!
Másodszor: ne járj vele egy társaságba. Nem kell neked lenni a bokszzsáknak!
4/5 anonim válasza:
Kicsit gyúrd fel magad és "szereld le" ha nem bír magával. Közös társaságba meg ne járj vele.
5/5 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ilyenkor kevés esélye van annak, hogy te észérvvel meg tudd őt győzni. Esetleg kérdezd meg, hogy miért csinálja, lehet, hogy az zavarja, hogy a nyakán lógsz az ő társaságában.
Egyfelől ne járj vele egy társaságba, másfelől szólj a szüleidnek mindig, ha bánt. És igen, tornázz, és ne hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!