Mit lehet az ellen tenni ha a nővérem folyton bejön a szobámba túrkálni a cuccaim között?
3. válaszoló kérdése jogos! :D
Ha látod, hogy bemegy, akkor mi a ...-szér' nem szólsz rá? :D
Nálunk is ugyanez van.... a hugom állandóan bejár a szobámba, és turkál a cuccaim között, lenyúlja, ami éppen kell neki. Persze ha rákérdezek, mindent tagad. Volt h alig volt már tiszta bugyim, mert ő lusta volt kimosni a magáét, felhúzta hát az enyéimet, a szennyesben találtam meg az összeset. Egy ideig nem csináltam mást, csak szóltam neki érte. Akkor telt be a pohár, amikor egyik este megjött a menzeszem, és bár tudtam, hogy van még egy doboz tampon a táskámban, sehol sem találtam. Na hát kiderült, hogy a drága tesókám lenyúlta, de persze nem szólt róla. Anyunak kellett kocsival elmennie a legközelebbi éjjel-nappaliba este 10-kor venni egyet.
Akkor nagyon kiakadtam, és csináltam az egyetlen zárható szekrényembe egy üres polcot. Azóta oda pakolok be mindent, amit lenyúlhat, és bezárom, ha nem vagyok otthon. Sajnos a szobámat nem tudom bezárni, mivel oda nyílik a fürdőszoba. Baromi idegesítő helyzet, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!