Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan "bosszuljam meg" a...

Hogyan "bosszuljam meg" a nővérem?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy nővérem aki nagyon sokat képzel magáról.. (Ez most lehet úgy fog kinézni mintha rinyálnék és verném magam az interneten hogy milyen egy nagy elcseszett testvérem van, de csak leírom hogy milyen)Egy nagy lusta ...,cigizik(15 évesen),"elvileg" állandóan fárasztom,ha már kérdezek valamit akkor már kussoljak mert "fárasztom", nagyképű, öntelt, leb**ziz,h**lyegyerekez, f**sszopózik és még sorolhatnám, de neki áll feljebb ha csak adok egy pofont vagy valamit(nekem jön, elkezdi az ujjamat hát, hogy is mondjam, a másik irányba hajlítani mint amerre kéne hogy hajoljon), egy nagy r**banc(igen, már ezt mondom rá attól függetlenül hogy a nővérem) mert csak sminkeli magát, melle állandóan kint van, csak a telefonját nyomogatja, pasija egy nagy ...., szóval gondolom megvan milyen.. Hogyan tudnék valahogy visszavágni neki(szülőket hagyjuk ki ebből, csak rászólnak(tapasztalat)..)? Bármi ötlet hogy hogyan tudnék visszavágni neki? Igen tudom hogy ez az egész kérdés úgy hangzik mintha rinyálnék, de egyszerűen csak itt tudnék kérdést feltenni erről..

2017. okt. 29. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy lány? ..
2017. okt. 29. 19:41
 2/6 anonim válasza:
48%
Hát figyelj ez egy elég nehéz eset, de mondjuk próbáld meg valahogyan felvenni, rögzíteni azt amikor így beszél/viselkedik persze titokban. Miután ezzel megvagy Goo megmutatni barátjainak, ismerőseidnek, szűleidnek(ha mégis megakarnád), és ha szerencséd van akkor ennek elégnek kell hogy lennie..:)
2017. okt. 29. 19:42
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 13, Fiú

#2 Felvenném én, de mit kezdjek vele. Max röhögnek egy jót ahogy majdnem eltöri az ujjam a nővérem..

2017. okt. 29. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
59%

Most igazából nem értem a problémát. Úgy öltözik ahogy akar, nem a te dolgod, azt csinál amit akar, nem a te dolgod. Maximum a szüleidé, de semmi esetre sem a tied. Ha engem pofozgatna valaki, én is megtépném, hát álljon már meg a menet. Ki a pitsának képzeled te magad, hogy szerinted neked jogod van megverni a nővéredet?

Ha nem bírod elviselni, akkor ne szólj hozzá és kész.

2017. okt. 29. 19:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. Nem is ütöm. Pont hogy ő ver engem kedvére.. Elmegyek mellette(kb van még egy fél méter mellette) és azt mondja húzzál már arrébb... Akkor elnézést, én vagyok a hibás.
2017. okt. 30. 08:33
 6/6 anonim válasza:
Nekem is PONTOSAN UGYANEZ a bajom!!
2018. márc. 4. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!