Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon megbánthattam a nővérem...

Nagyon megbánthattam a nővérem? 11f

Figyelt kérdés

Tegnap este átakart ölelni én meg elhúzódtam és megkérdeztem tőle hogy mit szeretne. A válasza az volt hogy nem ölelhet meg anélkül hogy kérne bármit is mire én vállat rántottam. Nagyon megdöbbent látszólag és szerintem meg is sértődhetett mert a tegnap esti xboxoz maratonra se jött ki amit SOSE hagyunk ki.

A haverom mindig mondja hogy csak akkor öleli meg őt a nővére ha kell neki valami. Akkor jogos volt azt mondanom amit nem?

A nővéremmel jó a kapcsolatom mindig elvisz fagyizni játszik velem xboxot és még focizik is velem. Ő sokszor ölelget meh puszilgat és Ilyenkor mindig akarhat valamit? De anyu leült velem beszélni hogy ez most miért volt mire elmeséltem neki ugyan ezt. Azt mondta hogy a nővérem nem akar semmit szimplán szeret és ezzel most megbántottam őt. Alapból érzékeny lelkű és félek hogy nem bocsájt meg. A nővérem 14 én meg 11.

2017. aug. 20. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nagyon könnyen befolyásolnak máris a haverjaid. Eddig nem merült fel benned magadtól, hogy a nővérednek hátsó szándékai lennének, de most, hogy a haverod mondta, hát mindjárt elkezdtél kételkedni a nővéred őszinteségében és szeretetében.

Igen, ez nagyon szomorú dolog, és megbántottad vele a nővéred. Nem akkora a gond azonban, mint ahogy hiszed. Most nem szépen viselkedtél (főleg erről a vállvonogatásos flegmázásról szokj le légy szíves, ha valamit szépen kérdeznek tőled, illik azért válaszolni...), de még jóvá teheted.

Menj oda a tesódhoz, mondd meg neki, hogy nem akartad őt megbántani, és kérj bocsánatot tőle. Mosolyogj rá, és öleld meg.

Ez biztosan segít.

2017. aug. 20. 16:06
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Csak szeret téged te tökkelütött.
2017. aug. 20. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos megbocsájt idővel, viszont mi lányok tényleg érzékenyebbek vagyunk:) nekem is néha rosszul esik ha azt hiszik hogy csak azért vagyok cuki mert valamit akarok, pedig csak épp szeretgethetnékem van és ki kell élnem valakin :D

viszont látod ez jó lecke volt, legközelebb csak örülj neki hogy szeret, még ha egy pár napig visszahúzódóbb is (annak meg főleg örülj hogy érdek nélkül szeret, nem úgy mint haverodat a nővére)

2017. aug. 20. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kérj tőle bocsánatot.
2017. aug. 20. 16:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérj tőle bocsánatot és öleld meg, ennyi. :)
2017. aug. 20. 16:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!!! :))))) Bocsánatot kértem tőle és vettem neki még csokit is amit nagon szeret és megbocsájtott☺☺☺☺. Megkérdezte hogy ez most miért volt mire megmutattam neki a kiirt kérdésem és azt mondta hogx soha többé ne kételkedjek benne és hogx a szeretete hozzam oszinte és nem érdek. Megettük együtt a csokit majd xboxoztunk. Ezzel helyrehoztam amit elkövetem???
2017. aug. 20. 17:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
gondolom igen. :D
2017. aug. 20. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A haverok jönnek-mennek, de ti örökre testvérek maradtok. Légy hálás, hogy jó a kapcsolatotok, mert ritka. Ő lesz az az ember, aki mindig melletted lesz, aki nem ítélkezik, nem vet meg, hanem elfogad olyannak, amilyen vagy, és ez viszont is így kell, hogy legyen :)
2017. aug. 20. 18:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
mindenkit felpontoztam, sajnos a kérdezőt nem tudtam
2017. aug. 20. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!