Miért nem szeret a nővérem? Én 43 ő 51 éves. De én ugy érzem kerül engem.
Figyelt kérdés
2017. aug. 18. 19:06
1/8 anonim válasza:
Pontozz le nyugodtan, de mástól is ezt a választ fogod kapni: Honnan tudjuk?
2/8 anonim válasza:
Az okát csak ő tudja, amit meg csak úgy tudsz meg, ha elülsz vele beszélni, és elmondod neki, hogy úgy érzed, kerül. Szeretnéd tudni, mi az oka és mit tehetnél, hogy ez változzon, mert szereted és nem akarsz rossz viszonyt.
3/8 anonim válasza:
Mondjuk, mert...nem szeret. Rájöttem hogy a szeretetet nem lehet koharcolni. Mindig lesznek olyan emberek akik nem szeretnek. Mondjuk ha vallásos vagy akkor a legnehezebb ezt belátni, hiszen a Biblia azt tanítja hogy szeress mindenkit, de ha az ember szeret akkor elvárja hogy szeressék. Ne várj pozitív érzelmeket minden embertől. Nem mindenki képes rá.
5/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel. Ha mindkettőtöknek van házastársa, akkor a házastárs susmogása is benne lehet a képben. Két testvér eleve lehet nagyon különböző, mindenféle tekintetben, és nem feltétlenül keresik egymás társaságát barátként. Ha azonban valóban segítségre van szükség, azt ritkán tagadják meg egymástól.
6/8 anonim válasza:
Sok ember életében van olyan, hogy azt hiszi, hogy nem szereti a testvére, de ez nem igaz. Próbálj vele beszélgetni, hogy hogyan érzed magad. Lehet, hogy csak te hiszed azt, hogy kerül téged.
7/8 Iwa No Yume válasza:
Lehetséges,hogy csak lefoglalják a feladatai, és miután azokkal végzett már se kedve, se ideje, se energiája akárkivel csak beszélni is.
8/8 tegnapholnapma válasza:
Te troll vagy?
Felnőtt, értelmes ember ezt miért itt kérdezi meg...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!