Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nővérem kapott egy kis kutyát...

Alexandra123 kérdése:

Nővérem kapott egy kis kutyát akivel töltött durván két napot azóta nálam van az az 4hónapja, és most azt tervezik elviszik tőlem, nem nagyon szeretném mert nagyon megszerettem és ugy érzem ő is szeret engem. Mit gondoltok a kutyát megfogja viselni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ez nem túl jó helyzet...

Nem tudod rávenni a nővéredet hogy megszeretted a kutyust és ő is téged és boldog veled és neki melletted a helye?

Mégis csak a nővéred csak megértene ha elmondanád neki hogy megszeretted a kiskutyát vagy nem?

2012. dec. 20. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg nekik, hogy mivel már 4 hónapja te neveled, ezért gyakorlatilag már a te kutyád. Egyébként milyen okból volt nálad? Mert azért az sem mindegy. Ha nyomós ok nélkül passzolták le, én nem adnám vissza. Ha csak 2 napot töltött vele a nővéred, nem hiszem hogy ne tudna lemondani róla.
2012. dec. 20. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért akarják el venni tőled ?
2012. dec. 20. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ő már inkább a te kutyád. A kutya is hozzád ragaszkodik. Még ha nyomós oka is volt rá, szerezzen egy másik kutyát magának.
2012. dec. 20. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre is érkezzen válasz, nem fogja megviselni a kutyát, így, hogy még azért nagyon kölyök. Még a legtöbb felnőtt kutya is 1-2 hónap alatt teljesen el tud fogadni egy új gazdát, ha az megfelelően foglalkozik vele.
2012. dec. 20. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!